Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 9 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Přeji hezký začátek týdne, dnes přišla na oběd dcera a spol…“ tara23, před 9 hodinami
„Simona Skolakova: Simčo, moc krásně jsi to napsala a je…“ MarcelaPa, před 11 hodinami
„Simona Skolakova: Simčo neomlouvej se, to je přece jedno,…“ tara23, před 12 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 5 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 9 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 12 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přečtěte si Zobrazit více
Téměř bezpracné masopustní koblihy z trouby: Ochucené vanilkou a rumem voní na dálku a jsou neskutečně nadýchané
Když se spojí whisky se smetanou…vznikne dokonalý sváteční likér irish cream
Co se zbylou bramborovou kaší? Vsaďte na voňavé placky, luxusní pečené krokety nebo jemnou polévku
6. 1. 2015 16:21
6. 1. 2015 15:04
6. 1. 2015 14:29
6. 1. 2015 14:26
6. 1. 2015 12:13
6. 1. 2015 10:18
5. 1. 2015 15:25
5. 1. 2015 14:30
20150105_130828.jpg
5. 1. 2015 12:42
5. 1. 2015 12:03
My jsme po novorocnim vylete varili vcera poprve a spotrebovavali zbytky zeleniny. Byl veprovy platek se zelim, petrzeli a kapustickama. Dnes bude porkova polevka s klobaskou a pecivo.
img_0371_1447783462.jpg
5. 1. 2015 11:35
4. 1. 2015 17:57
4. 1. 2015 17:28
4. 1. 2015 17:25
Ale také ji točím jako ty do spirálky a obalila jsem ji jako klasický řízek.
4. 1. 2015 15:30
Předchozí 1 … 1319 1320 1321 1322 1323 … 2370 Další