Co dnes uvařit?
Za chvíli jedeme na hrad, Ella tam má pasování na čtenáře
U nas bude pizza( s restaurace) . Posedime se sousedy. Dnes se da sedet venku, pred nekolika dny jsme meli tak spatme ovzdusi. Kour ktery sem prival vitr z Quebecke provincie ,kde hori, velky kus lesa. Je sedivo a je to jako bychom meli onicek na zahradce a pritom to je tak daleko. Bojuji s tim jiz dlouho. Je to kazdym rokem, ale tento rok je to o moc horsi, proto ze je sucho. Zrovna tak je to v British Columbia, na druhe strane Kanady od nas. Dnes maji ten kour v Toronte, nejhorsi vzduch na svete. Vitr se otocil a jde to vse k nim. Hodne veci je zrusene ,vzlast kdyz je to sport venku.
Tak si hezky na vsem pochutnejte ,co jste uvarili a co budete varit. Ja se ozvu v srpnu
V pátek ráno jedeme opět na chatu a Petr bude mít týden dovolenou. Přijede i druhý syn Jára, možná s jednou z dcer a v pondělí přijede Tom (vnuk). Tak budu celý týden vařit, ale zatím ještě nevím, co to bude. Kluci jsou masoví, tak určitě uzená kolena, která už Petr koupil a mám i vepřové, tak ho upeču a asi bude s hořčicí a chlebem. Pokud by se ochladilo, tak bych k němu udělala knedlík a špenát nebo zelí. Vůbec se mi do delšího vaření nechce.
Bolí mne kyčel, tak delší stání u sporáku ani nepřichází do úvahy.
Byli jsme dnes mimořádně nakoupit, protože zítra přijde dcera a spol.K večeři uvařím lečo
Dnes jsem uvarila kvetakovou polevku a topinky. Je zde velke dusno, a cely den to bouri.
Na zitra je muj plan upeci kureci palicky a zeleny salat.
Uklizime dum nez odjedem, jen si preji aby se trochu ochladilo.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 9 minutami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova: no právě, dostávali jsme je od známého a…“ tara23, před 15 minutami
„tara23: Věrko jj je výborná,kdysi se podávala v nemocnicích…“ Simona Skolakova, před 44 minutami
„Simona Skolakova: Simčo, kdysi dávno jsme měli pravidelný…“ tara23, před 1 hodinou
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 5 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 7 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 18 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 22 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Přečtěte si Zobrazit více
Novoroční čočka: Podle našeho receptu to jde i bez namáčení a hravě ji zvládnete i v „posilvestrovské“ indispozici
Co mají společného indonéský knedlíček cilok a slovenské halušky? Na jejich přípravu se dá snadno vyzrát. Ukážeme jak
Jak poznat čerstvou rybu? Důležitý je vzhled očí i žaber. Zkušený rybář radí, čeho si dál všímat i proč kupovat rybu raději vcelku
Těstoviny z jednoho hrnce s česnekovou omáčkou
Miquel
Hodnocení receptu je 5,0 (21×)