Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Julia Oskerova: Juli, ty mi děláš chutě. Lečo milujeme,…“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„Dobrý deň želám. Včera som kúpila peknú voňajúcu papriku a…“ Julia Oskerova, před 7 hodinami
„Pěkné poledne a dobrou chuť, kdo právě obědváte . My dnes…“ MarcelaPa, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 12 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Přečtěte si Zobrazit více
Víte, jak správně uspořádat kuchyň, aby se v ní dobře vařilo, a co je to kuchyňský trojúhelník?
Princ William neobědvá a hlad zahání sušenkami, večer pak často „ujíždí“ na pečeném kuřeti a vyhýbá se pálivému jídlu
Jak na pravé řecké frappé? Spolumajitel taverny Konstantinos Panos prozradil svůj léty prověřený recept
13. 1. 2024 20:23
dsc05545.jpg
dsc05546.jpg
13. 1. 2024 19:21
13. 1. 2024 19:11
350g hrubé mouky, 350g moučkového cukru (dávám mín), 350g na hrubo strouhaných jablek i se slupkou,
11/2 prášku do pečiva, 1/4l mléka, 10lžic oleje, 2lžíce kakaa, 2lžíce rumu
2 žloutky, ze 2 bílků sníh, rozinky, mandle, ořechy
Jedno co, já měla od vánoc ještě vše, tak jsem dala vše
Zamíchat , pekáč vymazat, vysypat. Mám pekáč 35x25cm.
Pekla jsem na 180°stupnů na horkovzduch asi 20 min. prostě špejlí zkusit.
Po vychladnutí polít nějakou polevou
13. 1. 2024 18:49
V minulých dnech jsme měli rybu - já lososa z pánve, jen osoleného a opepřeného, Petr o něj moc nestojí, tak si koupil pangase a chtěl ho obaleného v trojobalu, k němu br.kaši. Měla jsem doma jen "A" brambory, tak koupil asi 1,5 kg jiných, ale kaše mu z nich nechutnala, prý byla nasládlá. Tak jsme měli štěstí, že jich nekoupil více.
Včera jsme otevřeli konzervu "Moravský vrabec", kterou si koupil v létě na vodu, ale nakonec vůbec nejeli, tak konzervy zbyly. Maso i šťáva byly moc dobré. Dělala jsem k němu knedlík z mikrovlnky a kysané červené zelí a zbylo i na dnešek, i když maso už jen pro Petra, já si udělala mišmaš s trochou škvarků a moc jsem si pochutnala.
13. 1. 2024 18:43
Smekám před tebou, jsi dobrá!
13. 1. 2024 17:40
13. 1. 2024 17:31
tara23: tak piškot, který se jen zamíchá, neznám - přidej recept.
13. 1. 2024 16:56
Upekla jsem jablečný piškot.
Když jsem byla se synem na mateřské půjčovala jsem si v knihovně kuchařky a některé recepty opisovala. Tenhle piškot byl mezi nima. Je to rychlovka, vše jen zamíchat, jablka se nastrouhají i se slupkou. Je krásně štavnatý, prostě skvělý.
Večeří jsem se nechala inspirovat Kamčou a budou také zapečené chlebíčky od miky, výborný nápad
img_20240113_104717.jpg
img_20240113_120204.jpg
img_20240113_091906.jpg
13. 1. 2024 16:46
To bych určitě nezvládla, proto jsem to nikdy nezkoušela a zkoušet nebudu. Bych na něm nechala ruce
Ještě jednou smekám
13. 1. 2024 16:16
13. 1. 2024 15:49
13. 1. 2024 15:48
13. 1. 2024 15:17
Štrúdlík sice ještě za 1* není, ale začátek byl učiněn a manžel si jistě všimne, tu snahu o tažený štrúdl. P.S. on si to ani nevšimne, já si stejně myslím, že taženej štrůdl vymyslely maďarské hospodyně, aby se měli jedna, před druhou, čím chlubit, jak tence to dokáží vytáhnout. Prý by těstem na štrúdl, mělo jít zabalit husara na koni, tak tenké má být.
13. 1. 2024 14:07
13. 1. 2024 14:07
Přeji všem hezké sobotní odpoledne, dnes dojídame od včera. Jen jsem uvařila hovězí vývar s masem, játrovou zavářkou, zeleninou a nudlemi. A ke klobáse byla bramborová kaše.
Předchozí 1 … 78 79 80 81 82 … 2371 Další