jak na výstřižky a poznámky k receptům
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 8 hodinami
„Prosím inspirujte- nápady při kombi dietě“ Nadja, 11. 6. 2024 12:41
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 7. 6. 2024 19:28
Poslední příspěvky
„Dobry den' u nas byly torttillas, plnene kurecim masem…“ hazel, před 7 hodinami
„Dobrý večer, dnes som pracovala v záhrade, tak som si…“ Julia Oskerova, před 12 hodinami
„Pěkné sobotní odpoledne , my dnes k obědu ricottové noky s…“ MarcelaPa, před 18 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makový koláč s jablky II
Přidáno před 10 hodinami
Jahody s cukrem zašlehané do pudinku
Přidáno před 12 hodinami
Strouhaný koláč s jogurtovou náplní, jahodami a mangem
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno před 23 hodinami
Polévka z ledového salátu
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Přečtěte si Zobrazit více
Paštika jako skvělá svačinka na běžky či zimní výlet? V téhle soutěži můžete vyhrát mnohem více! Pravidla jsou snadná, odměna královská!
Cizrnové křupky z trouby chutnají jako ochucené oříšky. Výsledná křupavost se mění dobou skladování
Češi do toho! Užijte si sledování hokeje aneb Nejlepší recepty nejen pro hokejové fanoušky!
28. 9. 2010 23:23
A ešte v každej kabelke mám za hrsť papierikov s načmáranými receptami...Asi sa polepším, aby som z vás nemala mindráky...
A to nehovorím o obrovskej krabici vzorov a strihov na šitie, pletenie, háčkovanie...ale staré Burdy som nemilosrdne vyhodila. Na takéto veci je dobré sťahovanie a akčný manžel.
28. 9. 2010 22:46
28. 9. 2010 21:03
28. 9. 2010 19:45
Pokúšala som sa urobiť v tom poriadok, ale nedá sa...už mi to prerástlo cez hlavu...
28. 9. 2010 18:34
28. 9. 2010 18:30
28. 9. 2010 17:51
28. 9. 2010 16:59
28. 9. 2010 16:51
img_3907.jpg
img_3913.jpg
img_3914.jpg
28. 9. 2010 15:49
ee_987_94666501.jpg
28. 9. 2010 15:19
28. 9. 2010 15:11
28. 9. 2010 15:02
tak jsem si zavedla malý A5 šanon a euroobaly (závěsnými průhlednými deskami), do kterých si dané ústřižky a od známých opsané recepty vkládám.
má to několik výhod:
- mohu třídit podle jednotlivých kategorií a přidávat bez toho, že nové je vždy až na konci a vše se míchá (maso, moučníky...)
- kdykoli mohu vyhodit, co se mi neosvědčilo a nezničím si ostatní přilepené recepty - a naopak je dost místa na připsání případných postřehů a poznámek
- při vaření se občas stane, že na desky něco kápne...jednoduše otřu a text je nepoškozený, neumaštěný...
- díky třídění a rozdělení na kategorie se v deskách pohybuji tako na Topkách - otevřu např.kuřecí maso a mám tam všechny recepty společně
vím, že každý má svůj systém a každému vyhovuje něco jiného, ale možná nějaká začínající kuchařinka svůj systém teprve hledá a toto jí může pro začátek pomoci