jak na výstřižky a poznámky k receptům
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 2 hodinami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Pekný deň želám dievčatá, ja som si dnes vymyslela…“ Julia Oskerova, před 2 hodinami
„Hezký den dnes bramboračka a uzené maso,špenát a bram…“ Simona Skolakova, před 5 hodinami
„Jana Pá: Je mi to ľúto, ale nič iné sa s tou stratou…“ Julia Oskerova, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové růžičky z listového těsta
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí nugetky trochu jinak
Přidáno před 4 hodinami
Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone
Přidáno před 8 hodinami
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Přidáno před 8 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
Přidáno před 8 hodinami
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 22 hodinami
28. 9. 2010 23:23
A ešte v každej kabelke mám za hrsť papierikov s načmáranými receptami...Asi sa polepším, aby som z vás nemala mindráky...
A to nehovorím o obrovskej krabici vzorov a strihov na šitie, pletenie, háčkovanie...ale staré Burdy som nemilosrdne vyhodila. Na takéto veci je dobré sťahovanie a akčný manžel.
28. 9. 2010 22:46
28. 9. 2010 21:03
28. 9. 2010 19:45
Pokúšala som sa urobiť v tom poriadok, ale nedá sa...už mi to prerástlo cez hlavu...
28. 9. 2010 18:34
28. 9. 2010 18:30
28. 9. 2010 17:51
28. 9. 2010 16:59
28. 9. 2010 16:51
img_3907.jpg
img_3913.jpg
img_3914.jpg
28. 9. 2010 15:49
ee_987_94666501.jpg
28. 9. 2010 15:19
28. 9. 2010 15:11
28. 9. 2010 15:02
tak jsem si zavedla malý A5 šanon a euroobaly (závěsnými průhlednými deskami), do kterých si dané ústřižky a od známých opsané recepty vkládám.
má to několik výhod:
- mohu třídit podle jednotlivých kategorií a přidávat bez toho, že nové je vždy až na konci a vše se míchá (maso, moučníky...)
- kdykoli mohu vyhodit, co se mi neosvědčilo a nezničím si ostatní přilepené recepty - a naopak je dost místa na připsání případných postřehů a poznámek
- při vaření se občas stane, že na desky něco kápne...jednoduše otřu a text je nepoškozený, neumaštěný...
- díky třídění a rozdělení na kategorie se v deskách pohybuji tako na Topkách - otevřu např.kuřecí maso a mám tam všechny recepty společně
vím, že každý má svůj systém a každému vyhovuje něco jiného, ale možná nějaká začínající kuchařinka svůj systém teprve hledá a toto jí může pro začátek pomoci