jak na výstřižky a poznámky k receptům
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 8 minutami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes bramboračka a uzené maso,špenát a bram…“ Simona Skolakova, před 26 minutami
„Jana Pá: Je mi to ľúto, ale nič iné sa s tou stratou…“ Julia Oskerova, před 3 hodinami
„Jana Pá: Jani, nemáš se za co omlouvat. Sdílená bolest,…“ MarcelaPa, před 13 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone
Přidáno před 3 hodinami
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
Přidáno před 3 hodinami
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 18 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
Přidáno před 20 hodinami
Brokolice zapečená na CRISP
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Italská frittata aneb Omeleta, které spěch nesvědčí: Díky těmto fíglům bude krásně jemná a nadýchaná
Koláč s ovocem a drobenkou: Díky ovoci je šťavnatý a vláčný, drobenku vylepší ořechy a připravený je už za 20 minut
Babiččiny blbouny: Nadýchané sladké kynuté knedlíky s ovocnou náplní podle našeho receptu zvládete snadno
28. 9. 2010 23:23
A ešte v každej kabelke mám za hrsť papierikov s načmáranými receptami...Asi sa polepším, aby som z vás nemala mindráky...
A to nehovorím o obrovskej krabici vzorov a strihov na šitie, pletenie, háčkovanie...ale staré Burdy som nemilosrdne vyhodila. Na takéto veci je dobré sťahovanie a akčný manžel.
28. 9. 2010 22:46
28. 9. 2010 21:03
28. 9. 2010 19:45
Pokúšala som sa urobiť v tom poriadok, ale nedá sa...už mi to prerástlo cez hlavu...
28. 9. 2010 18:34
28. 9. 2010 18:30
28. 9. 2010 17:51
28. 9. 2010 16:59
28. 9. 2010 16:51
img_3907.jpg
img_3913.jpg
img_3914.jpg
28. 9. 2010 15:49
ee_987_94666501.jpg
28. 9. 2010 15:19
28. 9. 2010 15:11
28. 9. 2010 15:02
tak jsem si zavedla malý A5 šanon a euroobaly (závěsnými průhlednými deskami), do kterých si dané ústřižky a od známých opsané recepty vkládám.
má to několik výhod:
- mohu třídit podle jednotlivých kategorií a přidávat bez toho, že nové je vždy až na konci a vše se míchá (maso, moučníky...)
- kdykoli mohu vyhodit, co se mi neosvědčilo a nezničím si ostatní přilepené recepty - a naopak je dost místa na připsání případných postřehů a poznámek
- při vaření se občas stane, že na desky něco kápne...jednoduše otřu a text je nepoškozený, neumaštěný...
- díky třídění a rozdělení na kategorie se v deskách pohybuji tako na Topkách - otevřu např.kuřecí maso a mám tam všechny recepty společně
vím, že každý má svůj systém a každému vyhovuje něco jiného, ale možná nějaká začínající kuchařinka svůj systém teprve hledá a toto jí může pro začátek pomoci