Dokonalý medovník voní po medu a je krásně vláčný. Zkuste jej podle našeho receptu!
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2024 14:59
„poradte mi“ Merylas, 27. 10. 2024 09:16
Poslední příspěvky
„Hezký večer všem. Já měla dnes opečené, drobně nakrájené…“ Nadja, před 3 hodinami
„Hezke odpoledne, u nas bude cocka , vajicka - bulici oko,…“ hazel, před 4 hodinami
„Dobrý večer , my jsme dnes dojedli kapustový nákyp. A…“ MarcelaPa, před 4 hodinami
1. 9. 2011 07:15
Aby nepříjemná palčivost paprik zmizela, rozřízněte papriku napůl, odstraňte všechna semínka a potom vnitřek pečlivě nasolte. Nechte alespoň hodinu působit a potom opláchněte. Pak můžete papriku použít obvyklým způsobem.
31. 8. 2011 16:47
31. 8. 2011 12:42
31. 8. 2011 06:44
31. 8. 2011 06:32
Když odmrazujete mrazničku, vymyjte jí na závěr octovou vodou. Nebudou se v ní držet pachy. Když bude suchá ,vyložte šuplíky alobalem. Nejenže se tak rychle nepokryjí námrazou, ale zároveň lépe udrží chlad a můžete mrazák zapnout na nižší stupeň.
30. 8. 2011 18:16
a fakt to na vnučce fungovalotomu bych nevěřilapořád dumám,CO způsobení vyraženítřísky na povrch
30. 8. 2011 17:15
30. 8. 2011 07:31
jinak..tohle fórum je fajn,prima vychytávky
s tou třískou to tedy nevím..tomu nevěřím...a ze své praxe ž vůbec ne..na to je osvědčený višněvského balzám,který třísku"vytáhne"na povrch,pak jde snadněji extrahovat
30. 8. 2011 07:00
Naplňte sklenice obvyklým způsobem a uzavřete. Pak je vložte do myčky na nádobí a spusťte program na 70 °C. Pochopitelně nesmíte přidat žádný mycí prostředek. Jakmile ukončí myčka program, neotevírejte ji a nechte sklenice vychladnout uvnitř. Pak je ulože do spíže.
29. 8. 2011 06:28
29. 8. 2011 05:59
Někdy si zarazíme třísku tak hluboko, že nejde ven ani pinzetou. Kousek mýdla zvlhčete vodou tak, aby bylo měkké a smíchejte ho se špetkou hnědého cukru. Směs dejte na náplast a přiložte na zraněné místo. Nechte přes noc působit. Ráno náplast sundejse a tříska bude venku.
28. 8. 2011 06:54
Když potřebujete převázat balík, málokdy se vám podaří provázek vypnout tak, aby byl těsný. Pokud ho nejdřív namočíte do vody, mokrý zavážete a teprve pak necháte uschnout, vypne se sám, bez toho, abyste se museli namáhat.
27. 8. 2011 16:26
27. 8. 2011 11:48
27. 8. 2011 08:29
Předchozí 1 … 17 18 19 20 Další