Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„PAMĚŤ“ DavidF, 16. 10. 2025 15:05
„Recept na piškot“ Veronika.Hrozna, 11. 10. 2025 14:09
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes pórková polévka a bude se ještě dojídat ze…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Dnes nevarím, sme pozvaní na grilovačku, asi poslednú v…“ magdalenka, před 3 hodinami
„hazel: Stáni, ráda bych ti nabídla, ale už není.🤔 Jednu…“ MarcelaPa, před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
1. 1. 2016 17:02
1. 1. 2016 16:40
1. 1. 2016 16:11
30. 12. 2015 19:29
Funguje to i v pripade, ze se nam povede prilis ridka kase.
30. 12. 2015 17:04
30. 12. 2015 16:27
30. 12. 2015 05:11
Mám ho už hodně dávno, a nevyměnila bych ho. Vypadá zhruba jako tu na obrázku, úplně stejný jsem na netu nenašla.
http://www.hospodynkam.cz/Mackadlo-velke?tab=denep...
30. 12. 2015 04:28
http://www.zbozi.cz/vyrobek/metla-slehaci-nerez-ve...
Pro mne jako pro slabou dívku (tehdy) nebylo úplně jednoduché vymíchat tímhle nástrojem hrnec kaše do hladka.
Takže já za sebe jsem vděčná za elektrický ruční šlehač, ostatně k tomu tyhle vynálezy jsou, aby nám usnadnily těžší práci
Šlehačem mám kaši určitě lepší než ručně
Tím nechci dělat reklamu šlehačům
29. 12. 2015 23:56
Obejdu se s mačkadlem a pak vymíchám vidličkou, nebo větší množství dělám ruční metlou.
Zkuste někdy udělat brkaši ručně a paralelně šlehačem; vnímavější jedinci by mohli poznat rozdíl
Stran mixování souhlasim s hosta:
Nevěřím ani, že toto http://bramborove-recepty.cz/bramborova-kase-podle... vytvořil Zdenda
29. 12. 2015 22:07
Já taky odjakživa horké slité brambory rozštouchám důkladně štouchadlem s máslem a pak šlehám a postupně přilívám vařící mléko tolik, jak ji chci momentálně hustou - jinak k řízkům, jinak k líčkům na víně
29. 12. 2015 06:17
28. 12. 2015 22:07
28. 12. 2015 21:40
28. 12. 2015 20:48
28. 12. 2015 20:29
Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 … 12 Další