Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Prosím inspirujte- nápady při kombi dietě“ Nadja, 11. 6. 2024 12:41
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 7. 6. 2024 19:28
Poslední příspěvky
„Hezký den polévka brokolicová a smažené žampiony,tatarka a…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„tara23: u nás se dnes musí dojíst kuřecí pacičky (byly…“ Jana Pá, před 4 hodinami
„Hezký den, dneska jel manžel na nákupy sám . Já si zatím…“ tara23, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 3 hodinami
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 4 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 4 hodinami
Tilápie na másle a citronu
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové lokše s husím sádlem
Přidáno před 12 hodinami
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bulharská ljutenica: Originální recept na omáčku podobnou ajvaru nám poskytla Mariana z Plovdivu
Proslulý italský restauratér šokoval, když pochválil pizzu Havaj s ananasem. Znesvětil jsi národní tradici, rozčilovali se někteří
Čím nahradit cukr a maso? Chytré rady, jak snadno vařit v době půstu
1. 1. 2016 18:02
1. 1. 2016 17:40
1. 1. 2016 17:11
30. 12. 2015 20:29
Funguje to i v pripade, ze se nam povede prilis ridka kase.
30. 12. 2015 18:04
30. 12. 2015 17:27
30. 12. 2015 06:11
Mám ho už hodně dávno, a nevyměnila bych ho. Vypadá zhruba jako tu na obrázku, úplně stejný jsem na netu nenašla.
http://www.hospodynkam.cz/Mackadlo-velke?tab=denep...
30. 12. 2015 05:28
http://www.zbozi.cz/vyrobek/metla-slehaci-nerez-ve...
Pro mne jako pro slabou dívku (tehdy) nebylo úplně jednoduché vymíchat tímhle nástrojem hrnec kaše do hladka.
Takže já za sebe jsem vděčná za elektrický ruční šlehač, ostatně k tomu tyhle vynálezy jsou, aby nám usnadnily těžší práci
Šlehačem mám kaši určitě lepší než ručně
Tím nechci dělat reklamu šlehačům
30. 12. 2015 00:56
Obejdu se s mačkadlem a pak vymíchám vidličkou, nebo větší množství dělám ruční metlou.
Zkuste někdy udělat brkaši ručně a paralelně šlehačem; vnímavější jedinci by mohli poznat rozdíl
Stran mixování souhlasim s hosta:
Nevěřím ani, že toto http://bramborove-recepty.cz/bramborova-kase-podle... vytvořil Zdenda To patrně přepisoval nějaký ignorant, který možná umí po anglicku, ale nuance mateřského jazyka mu unikají
29. 12. 2015 23:07
Já taky odjakživa horké slité brambory rozštouchám důkladně štouchadlem s máslem a pak šlehám a postupně přilívám vařící mléko tolik, jak ji chci momentálně hustou - jinak k řízkům, jinak k líčkům na víně
29. 12. 2015 07:17
28. 12. 2015 23:07
28. 12. 2015 22:40
28. 12. 2015 21:48
28. 12. 2015 21:29
Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 … 12 Další