"Naši" - Jablkohruška
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Lidabasilicum, před 1 hodinou
„Elektrický gril“ Lidabasilicum, před 1 hodinou
„Komentáre k receptom“ veronika_straka, 22. 5. 2025 08:37
Poslední příspěvky
„Tak to teda taky koukám, o sušené krvi slyším poprvé. :D“ Lidabasilicum, před 1 hodinou
„Zdravím, původní téma je trochu starší, ale nechce se mi…“ Lidabasilicum, před 1 hodinou
„tara23: Verko, to jsem vubec nikdy neslysela susena krev.…“ hazel, před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
12. 10. 2013 20:13
Začala jsem letos poprvé dělat marmelády, pečení a jiné s použitím místo cukru STEVIE sypké. Nemohu si to vynachválit
7. 10. 2013 15:20
Jo a zkus nashi nastrouhat, nacpat do sklenic a jen přidat malinko kyseliny citronové, steriluj. P"oslala jsem ti to i jako SZ. Na zimu máš vše připraveno
7. 10. 2013 14:35
6. 10. 2013 16:06
Nashi plně stačí o své sladkosti a naopak,pro diabetiky je velmi vhodné, jen už nepřidávej při pečení a spotřebě cukr a to ani dia.
6. 10. 2013 12:11
hosta:
5. 10. 2013 21:36
http://www.chytrazena.cz/hruska-nashi-23948.html
http://www.vseovareni.cz/recepty/pikantni-salat-z-...
http://www.sexymamas.cz/sexymama-petra-predstavuje...
http://www.zenax.cz/recept_nashi_plnene_nivou_a_or...
5. 10. 2013 20:04
5. 10. 2013 19:37