"Naši" - Jablkohruška
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 9 minutami
„Úspěchy úspěšných...“ Nadja, před 5 hodinami
„Elektrický gril“ Lidabasilicum, 29. 5. 2025 19:05
Poslední příspěvky
„Příjemný večer všem hazel: tak jste si na roastbeefu…“ Nadja, před 18 minutami
„tara23: Věruš, objednáváme, ale tak 3x - 4x do měsíce. Jsme…“ MarcelaPa, před 51 minutami
„tara23: oni vymyslí všechno, ale, když to dovedou ochutit,…“ Jajajajaapaja, před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
12. 10. 2013 20:13
Začala jsem letos poprvé dělat marmelády, pečení a jiné s použitím místo cukru STEVIE sypké. Nemohu si to vynachválit
7. 10. 2013 15:20
Jo a zkus nashi nastrouhat, nacpat do sklenic a jen přidat malinko kyseliny citronové, steriluj. P"oslala jsem ti to i jako SZ. Na zimu máš vše připraveno
7. 10. 2013 14:35
6. 10. 2013 16:06
Nashi plně stačí o své sladkosti a naopak,pro diabetiky je velmi vhodné, jen už nepřidávej při pečení a spotřebě cukr a to ani dia.
6. 10. 2013 12:11
hosta:
5. 10. 2013 21:36
http://www.chytrazena.cz/hruska-nashi-23948.html
http://www.vseovareni.cz/recepty/pikantni-salat-z-...
http://www.sexymamas.cz/sexymama-petra-predstavuje...
http://www.zenax.cz/recept_nashi_plnene_nivou_a_or...
5. 10. 2013 20:04
5. 10. 2013 19:37