Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co dnes uvařit?

Jarka: je to karlovarský knedlik, akorát,že není vařený ve vodě,nebo na páře(tak jsem ho naposledy dělal já)ale pečený.Zkusím ho příště udělat v srnčím hřbetu:yes:;-) mamča totiž nesmí droždí,tak dělám knedliky s práškem do pečiva.Ale pokaždé to taky nechutná, takže vítáme jakoukoliv změnu:-8

Pečený knedlík si představuji jako takovou horší a hustší nádivku, udělanou do tvaru sekané-teda podle obrázku! Ale to není knedlík, je to něco jako knedlík, tedy podle mého názoru.

My dneska lososa s bylinkovou omáčkou a k tomu dojíme brambory ze včera a hranolky:-)

Pěkný den:-K Před chvíli jsme se vrátili z návštěvy od sestry,dala mamče porce obaleného kapříka,tak mamka bude mít kapra, brambor, okurkový salát,já konečně dojim tu kuřecí roládu;-)

Přeji krásnou neděli :-) a dnes máme kuřecí vývar s domácími nudlemi a kuře po Kanadsku s jasmínovou rýží :-p;-):-K

Dajda: Recept jsem opsal,a dal do receptů i s fotkou Marcelky:-K:-K:-K

jarda Kadic: To víte, staří lidé mají rádi to, co jedli (a taky vařili) celý život. Inovace většinou nejsou nic pro ně, chutě, které neznají, jim nic neříkají. ;-)

MarcelaPa: Díky, vypadá to hodně zajímavě. Magazíny Albert mám ráda a dost jich vlastním, poohlédnu se po tomto receptu. :-)

Jarmila::-K:-)):-)):-)):-))

jarda Kadic::yes::yes::-)Jaroušku-opět!!!:-)) otoč talíř a co vidíš???;-)jablíčko s bubákem;-)

Dajda:v této je a je ho tam hodně.Ale je pečený, takže se jeho chuť zjemní.Dělal jsem to podle zdejšího receptu.(polévka z pečené dýně) Mně osobně nevadila,už jsem jí dobaštil,ale mamča - ta ochutnala a víc nic. Sestra vaří podobnou,a taky jí chutná.Holt - tisíc lidí - tisíc chutí:yes:

Dajda: dobrý večer, ne,nemám, ale je to z prázdninového čísla magazínu Albert v kuchyni a určitě to bude i na jejich stránkách. Posílám ještě foto celé šištičky.

MarcelaPa: Pečený knedlík, to je zajímavé! Máte někde zveřejněný recept?

Dobrý večer,:-) dnes u nás houbová omáčka s pečeným karlovarským knedlíkem.

Ledová_královna

29. 8. 2015 16:04

Včera k večeři Šumavské topinky a dnes budou Francouzské brambory s okurkovo-smetanovým salátem.;-):-8:-K

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek