Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 35 minutami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 8 hodinami
„Co umixovat dcerce v léte?“ Nadja, 1. 7. 2025 14:04
Poslední příspěvky
„Jajajajaapaja: jaruš já si na špekáčku opečeném na ohýnku…“ tara23, před 34 minutami
„Pekný deň želám dievčatá, kým bolo ráno chladnejšie…“ Julia Oskerova, před 5 hodinami
„tara23: poslední dobou uzeninu taky nemusím, a ani opečený…“ Jajajajaapaja, před 6 hodinami
24. 2. 2010 09:28
24. 2. 2010 09:04
24. 2. 2010 09:00
24. 2. 2010 08:31
23. 2. 2010 22:46
23. 2. 2010 17:13
23. 2. 2010 15:02
23. 2. 2010 11:43
Dnes na oběd dojím včerejší:
http://www.zdravavarecka.cz/index.php?option=com_c...
Na večeři jsem si připravila:
http://www.zdravavarecka.cz/index.php?option=com_c...
23. 2. 2010 11:38
23. 2. 2010 10:49
23. 2. 2010 10:47
23. 2. 2010 10:44
23. 2. 2010 09:36
Dneska ale bylo rozhodnuto a z mrazáku vyndáno, nelze maso tam již vraceti " SLEZINKY " se budou dělati. Na omajdu ony budou s rejží asi jíst se budou. Knedlík my tam taky máme, možná si ho někdo dáme. I brambůrek může býti, s těstovinou lze to míti. Slezinku my máme rádi, její měkost ta nás svádí. Mates, Pepa ocasy jen vrtí , ujedli by se do smrti. Takže celá rodinka , táta pejci mamina, budou baštit jídlo stejné, sníme všechno , co se do nás vejde. Václav
/// Prosím omluvte mé nesprávné fotky. Nenašel jsem žádné s omáčkou ze slezinek, tak jsem použil pro ilustraci podobné (což je skutečnost)vzhledem jako ledvinky, pajšl, játra apod. A i recept je stejný jako na omáčku z jater, jak drůbežích nebo vepřových, s tím rozdílem, že slezinky netvrdnou a mají mnoho železa, což je dobré pro chudokrevnost. I polévka je dobrá. Také se dělá falešná játrová pomazánka. Chuťově velmi, velmi podobné. Řezníci tím šidí. SLEZINKA je mnohem levnější. ///
23. 2. 2010 09:25
23. 2. 2010 07:39
Předchozí 1 … 2364 2365 2366 2367 2368 … 2665 Další