Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co dnes uvařit?

Simona Skolakova: Tak super, budu odvážná a koupím, ať to ochutnáme. Pěkně si to ohlídám až to budu péct. Děkuji za rady!

Julia Oskerova: Jenom budeš mít problém, je jí málo, takže nebude co ohřívat. Já taky uvařím hrnec Szegedýnu a pak se nestačím divit, jak si každý nakládá na talíř a přijde si sousedka vzít si do hrníčku a ohřívám pak nic v hrnci. 😥

Dobry vecer,
u nas jeste bramborova polevka a veprove platky na mini rajcatek a k tomu upecene sladke brambory a zelene fazolky.😊

Děvčata, zelnačkou mi děláte chutě. Mám jí ráda, ale vařím jí málo, protože jí jim jen já a zet 😀.
Akorát neodolám, když mám dobrý uzený vývar😀

Julia Oskerova: já ji mám bez hub, jinak maso i klobásy ano 👍

Dobrý podvečer dievčatá. Nejako mám zaplnený týždeň a nestíham. Včera poobede som si ešte uvarila kapustnicu. Vedela som, že dnes idem na farbu ku kaderníčke a na varenie mi nezostane čas. Tak od dnes zohrievam kapustnicu a vidím, že som sa zhodla s Jarkou😋. V mojej je mäso, klobása aj sušené dubáky, je výborná a už sa teším, že zohrievaním bude ešte lepšia😁.

tara23: Simona Skolakova: 😀 Ten preklep americké zemiaky- uhorky sa mi tu pár mesiacov dozadu tiež stal. To sa tak ponúka to spojenie. Pobaví to, vidíte uhorky, čítate zemiaky, ale je to v pohode,o nič nejde😉

Dobré odpoledne😊, u nás dnes k obědu flíčky se zelím, uzeným a klobásou.

tara23: u nás se koleno většinou jen vaří, pak máme ovar a výbornou polévku, to vařené by se dalo pak opéct , vařené je brzy, dneska jsou pašíci zabíjení brzy, ta líčka jsou taky 2 porce a stála 90 Kč, což mi přijde rozumná cena.

Jajajajaapaja: já právě tohle taky moc nekupuji. Ale v létě jak jsme jeli do lázní jsem koupila sous-vide hovězí guláš, aby jsme až přijedeme měli oběd. Byly ho 2 porce, výborná omáčka a hodně krásného masa. Jak se ted o sous-vide bavíme, tak jsem ho chtěla objednat znova. Ale bohužel už ho nenabízí. Byl i hodně laciný, stál 118kč.
Vepřová líčka, kuře a trhané vepřové nabízí taky.
Ale vepřové trhané si dělám z krkovičky sama a dávám ho bud do burgru a nebo do tortily.
Ale to koleno asi zkusím, to je doma na dlouho. Nejdřív ho vařím několik hodin v PH, pak ho mám den naložené a pak teprve peču.
Tohle bude hned 😁

Krásný den, já vařila zelňačku, z domácího kysaného zelí
Já tyhle polotovary moc nekupuji, ale co mám vyzkoušené, jsou sou vide vepřová líčka - výrobce Krahulík. To se jen ohřeje, je u toho výborá šťáva, uvádí že je to bez konzervantů. Dělají i trhané vepřové, kuřecí , ale to jsem neměla.

tara23: Věruš neomlouvej se to se stane😅mne to spíše pobavilo.Nic ve zlém.

Simona Skolakova: Simčo, promin, chybka se vloudila, omlouvám se

tara23: hledám americké brambory a ony to mají být asi americké okurky,jistě překlep.Já letos nedělala a lituji toho.

Hezký den, dnes jsem vařila květákové placičky s vařeným bramborem, tatarkou a Americké brambory😋:-K

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek