Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 1 hodinou
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„Dobry den, vcera jsme zasvetili Prvni maj praci na…“ hazel, před 1 hodinou
„tara23: tak takovou sestru bych taky brala. Všechno…“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„Sestra má dneska narozky , tak si po ránu hrála a přinesla…“ tara23, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 42 minutami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 2 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 10 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno 1. 5. 2024 18:00
Vepřový guláš
Přidáno 1. 5. 2024 16:45
Přečtěte si Zobrazit více
Porovnání olejů: Opravdu je olivový nejzdravější? A kterému druhu se raději vyhnout?
Kde mají v Praze nejlepší věnečky a kolik stojí? První místo získává retro kavárna na Vinohradech, za 45 Kč kvalitu nečekejte
Zdravé Vánoce našich (pra)babiček: Dětem se dávaly panenky z ovoce místo dárků
9. 1. 2010 12:09
9. 1. 2010 09:45
9. 1. 2010 08:46
8. 1. 2010 23:14
Pro mne:http://hubneme.hustej.net/vareni/index.php?option=...
8. 1. 2010 19:07
8. 1. 2010 19:03
8. 1. 2010 16:55
bild0731.jpg
8. 1. 2010 16:37
8. 1. 2010 16:13
8. 1. 2010 14:43
8. 1. 2010 11:08
Teď zdržovat nebudu za chvíli na to pudu. Ještě chvilku mrknu sem a mrknu tam , pak se do té mrkve dám. Václav.
42[1]_161082139.gif
59[1]_1668982148.gif
8. 1. 2010 10:38
Za prvé vzkaz pro Jarku Římanovou(mišička12) . Jedná se o domácí sýr z domácího tvarohu. Možná bude zklamaná. Není to pravý sýr v pravém slova smyslu, ale takový který se u nás dělal za mlého mládí a bylo nutné ho jíst pouze mimo byt. /Upozorňuji, že se nedá dělat z mléka paster. kupovaného , ale ČERSTVÉHO dnes v automatech, nebo přímo od kravičky/ . Koupíte alespoň 2-3 litry mléka a necháte ho nakysnout, běžně. Je to jednoduché, když není převařené. Stačí aby bylo určitou dobu v mísnosto a vlétě na slunci a je to. Dá se tomu pomoci trochou kyselého(Ocet, citrón) Začne li kysnou, stačí toto trochu zahřát a ono se srazí. Pak jej procedíme v látkovém sáčku a vznikne nám tvaroh a syrovátka ( Ta je zdravá a dobrá). a pak tvaroh domácí. Pouze se osolí prokmínuje a napěchuje do nádoby keramické, skleněné a zalije pive,.Začně se vytvářet na povrchu tak zvaný pivní sýr. Supr dobrý a supr smrad. Dá se promíchat a pokračovat. Stále se musí zalývat, vždy trochou piva(Odtrhnout muži od úst HI HI) Dá se i další přidávat,. Je to pak Ňamka . Je sklovatý na povrchu zvrásněný. Tavený sýr se dělá jinak a je to trochu jiná technologie za pomoci sody. Václav.
8. 1. 2010 09:03
Olino16jak jste si pochutnali na večeři-rychlovka a dobrota,viď?.Já to včera nestihla a tak jsem vše naaranžovala na talíř a taky jsme si pošmákli.
Václavety žabičky-to je úlet.Dlouho jsem se takhle nezasmála.
7. 1. 2010 16:23
7. 1. 2010 16:15
p1070001.jpg
zabicky.jpg
Předchozí 1 … 2102 2103 2104 2105 2106 … 2364 Další