Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova: môj muž ho vyslovene neznáša, preto varím…“ magdalenka, před 2 hodinami
„Nadja: buřt guláš už jsem nedělala opravdu dlouhono…“ Simona Skolakova, před 10 hodinami
„Nadja: Naděnko jak kdo má každý rád můj ex neměl rád…“ Simona Skolakova, před 10 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 1 hodinou
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 2 hodinami
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 12 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno 28. 4. 2024 08:42
8. 1. 2010 19:07
8. 1. 2010 19:03
8. 1. 2010 16:55
bild0731.jpg
8. 1. 2010 16:37
8. 1. 2010 16:13
8. 1. 2010 14:43
8. 1. 2010 11:08
Teď zdržovat nebudu za chvíli na to pudu. Ještě chvilku mrknu sem a mrknu tam , pak se do té mrkve dám. Václav.
42[1]_161082139.gif
59[1]_1668982148.gif
8. 1. 2010 10:38
Za prvé vzkaz pro Jarku Římanovou(mišička12) . Jedná se o domácí sýr z domácího tvarohu. Možná bude zklamaná. Není to pravý sýr v pravém slova smyslu, ale takový který se u nás dělal za mlého mládí a bylo nutné ho jíst pouze mimo byt. /Upozorňuji, že se nedá dělat z mléka paster. kupovaného , ale ČERSTVÉHO dnes v automatech, nebo přímo od kravičky/ . Koupíte alespoň 2-3 litry mléka a necháte ho nakysnout, běžně. Je to jednoduché, když není převařené. Stačí aby bylo určitou dobu v mísnosto a vlétě na slunci a je to. Dá se tomu pomoci trochou kyselého(Ocet, citrón) Začne li kysnou, stačí toto trochu zahřát a ono se srazí. Pak jej procedíme v látkovém sáčku a vznikne nám tvaroh a syrovátka ( Ta je zdravá a dobrá). a pak tvaroh domácí. Pouze se osolí prokmínuje a napěchuje do nádoby keramické, skleněné a zalije pive,.Začně se vytvářet na povrchu tak zvaný pivní sýr. Supr dobrý a supr smrad. Dá se promíchat a pokračovat. Stále se musí zalývat, vždy trochou piva(Odtrhnout muži od úst HI HI) Dá se i další přidávat,. Je to pak Ňamka . Je sklovatý na povrchu zvrásněný. Tavený sýr se dělá jinak a je to trochu jiná technologie za pomoci sody. Václav.
8. 1. 2010 09:03
Olino16jak jste si pochutnali na večeři-rychlovka a dobrota,viď?.Já to včera nestihla a tak jsem vše naaranžovala na talíř a taky jsme si pošmákli.
Václavety žabičky-to je úlet.Dlouho jsem se takhle nezasmála.
7. 1. 2010 16:23
7. 1. 2010 16:15
p1070001.jpg
zabicky.jpg
7. 1. 2010 15:42
7. 1. 2010 11:38
77[2]_839535128.jpg
7. 1. 2010 11:37
7. 1. 2010 10:31
Předchozí 1 … 2100 2101 2102 2103 2104 … 2361 Další