Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 13 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„mika59: tak to je mi moc líto, byla to žena, která se…“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„Tak jsem se zrovna dozvěděla, že nás navždy opustila Laďka…“ mika59, před 7 hodinami
„Julia Oskerova: Juli, ty mi děláš chutě. Lečo milujeme,…“ MarcelaPa, před 13 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 8 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 21 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
2. 1. 2009 16:57
2. 1. 2009 16:44
2. 1. 2009 15:47
2. 1. 2009 15:37
2. 1. 2009 13:58
2. 1. 2009 09:19
Je pravda, že do směsi přidávám lžíci žitného kvásku (a nevím, jestli je tam nějak poznat), ale chlebíky se rozhodně dají jíst několik (dva,tři) dnů. A pokud si ho uložíš v uzavřeném pytlíku do lednice, tak i déle
30. 12. 2008 20:04
30. 12. 2008 19:42
30. 12. 2008 18:55
Děkuji
28. 12. 2008 19:29
28. 12. 2008 18:44
28. 12. 2008 15:54
28. 12. 2008 09:20
Jinak absolutně souhlasím se žížalou - chleba v troubě jsem pekla 3-4x týdně tři roky, než jsme si koupili pečku, tak vím, o čem je řeč. Ale když na něj máme občas chuť, těsto mi umíchá a vykyne pečka a trouba upeče dozlatova a dokřupava.
Zato teď nemusím přemýšlet nad tím, jestli jsme chleba náhodou nezapomněli koupit a jestli na něj musím večer zadělat a upéct ho. Udělá to za mě přes noc pečka.
27. 12. 2008 21:32
27. 12. 2008 20:39
Předchozí 1 … 32 33 34 35 36 … 49 Další