Rigatoni [rigatóny]
Rigatoni jsou těstoviny vyrobené z tvrdé pšenice ve tvaru hrubších trubiček s vroubkovaným povrchem. Jsou vhodné k pokrmům s větším množstvím omáčky, která ulpí na jejich povrchu.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rigatoni jsou těstoviny vyrobené z tvrdé pšenice ve tvaru hrubších trubiček s vroubkovaným povrchem. Jsou vhodné k pokrmům s větším množstvím omáčky, která ulpí na jejich povrchu.
Topinamburům, rostlinám z čeledi hvězdnicovitých, se lidově říká židovské brambory. Dříve se… Číst dál
Topinky jsou krajíce chleba, smažené na sádle, oleji, nebo jen opečené na sucho, lehce osolené a… Číst dál
Topping je sirup nebo poleva s různými příchutěmi. Používá se k dochucení nebo ozdobení různých… Číst dál
Tortilla je druh chleba ve formě tenké placky. Dá se koupit jako polotovar, ale díky snadné… Číst dál
Tramín červený je rozšířený téměř po celé Evropě, ale nikde není dominantní. Jedná se o odrůdu… Číst dál
Trdelník je sladké pečivo, které se tvarem podobá velké kremroli, ale bez náplně. Připravuje se z… Číst dál
Beefsteak je pokrm, který se připravuje výhradně ze střední části dobře vyzrálé hovězí svíčkové.… Číst dál
Bouillabaisse je francouzská polévka z místních ryb a mořských plodů. Musí obsahovat nejméně 3… Číst dál
Carpaccio je naložené hovězí maso, případně tuňák nebo losos. Maso je nakrájené na plátky silné… Číst dál
Catering je specifická služba, nejčastěji gastronomická, při které si zákazník objedná veškeré… Číst dál
Celestýnské nudle patří mezi tradiční rakouské zavářky do polévky a své příznivce si našly i v… Číst dál
Čočka jedlá je jednoletá rostlina dlouhého dne. U nás se moc nepěstuje, dováží se k nám hlavně z… Číst dál
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Banánové minikoblihy jen ze dvou ingrediencí: Do deseti minut máte na stole vynikající sladké dobroty