Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Barča

Opravdu vynikající. Dnes třetí den a stále vláčný. Do 25 cm formy klidně zdvojnásobit množství drobenky. Do drobenky jsem využila bílky, co mi zbyly od žloutků z tvarohu. A do máku jsem přidala ještě rum. Děkuji za recept 😊

Nadýchaná, měkkoučká, voňavá, vláčná. Prostě výborná! Pekli jsme s višněmi. Rozhodně budu péct častěji a už jiný recept nehledám 😋

Výborné jsou ještě třetí den po upečení! Dala jsem na radu v komentářích a přidala o 30 g víc škvarek, tedy 150 g a mohlo by jich být klidně ještě víc. Zadělávala jsem ze sušeného droždí, z celého jednoho sáčku, což odpovídá 25 g čerstvého droždí a povedly se. Recept určitě přidávám k oblíbeným 😊

Je to strašně dobrý, má to výraznou, vynikající chuť. Já jsem přidala ještě jarní cibulku, protože jsem neměla dostatek cibule. Těsto krásně vláčné, neválela jsem, roztáhla jsem ho hezky v rukách. Ale nečekejte kynutí. Pekla jsem na 300 °C jako pizzu, asi 10 minut, okraje vevnitř byly ale ještě syrové. Takže jsme dopekali na méně stupňů dalších 15 minut a tak se povrch malinko připekl. Příště pozvolna a déle. Jinak bomba!

Naposledy jste si prohlédli