Komentáře uživatele Barča

Recept:
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
Opravdu vynikající. Dnes třetí den a stále vláčný. Do 25 cm formy klidně zdvojnásobit množství drobenky. Do drobenky jsem využila bílky, co mi zbyly od žloutků z tvarohu. A do máku jsem přidala ještě rum. Děkuji za recept 😊

Recept:
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Nadýchaná, měkkoučká, voňavá, vláčná. Prostě výborná! Pekli jsme s višněmi. Rozhodně budu péct častěji a už jiný recept nehledám 😋

Recept:
Škvarkové placky
Výborné jsou ještě třetí den po upečení! Dala jsem na radu v komentářích a přidala o 30 g víc škvarek, tedy 150 g a mohlo by jich být klidně ještě víc. Zadělávala jsem ze sušeného droždí, z celého jednoho sáčku, což odpovídá 25 g čerstvého droždí a povedly se. Recept určitě přidávám k oblíbeným 😊

Recept:
Škvarkové placky

Recept:
Francouzský cibulový koláč
Je to strašně dobrý, má to výraznou, vynikající chuť. Já jsem přidala ještě jarní cibulku, protože jsem neměla dostatek cibule. Těsto krásně vláčné, neválela jsem, roztáhla jsem ho hezky v rukách. Ale nečekejte kynutí. Pekla jsem na 300 °C jako pizzu, asi 10 minut, okraje vevnitř byly ale ještě syrové. Takže jsme dopekali na méně stupňů dalších 15 minut a tak se povrch malinko připekl. Příště pozvolna a déle. Jinak bomba!

Recept:
Francouzský cibulový koláč
Přečtěte si Zobrazit více