Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele bresta

Já hlívu peču často,ale upéct rovnou s bramborem mne nenapadlo.Pečená hlíva je fantastická.Nožičky s hlívy nedávám do polévky,protože stejně nezměknou.Natrhám je po niti na tenší a nechám usušit.Pak k nim přidám loňské sušené hřiby a pomelu.Přidávám po lžících pod maso,do polévek,omáček,atd.Doporučuji:-)

Též to dělám již několik let.Jen do marinády přidávám šťávu z půl až 1 citronu /podle množství masa/.Maso je krásně křehoučké.:yes:

Rohlíčky jsem dělala a měly velký úspěch

Tak to vypadá mňamkovsky.Určitě vyzkouším při nejbližší slavnostnější příležitosti.

Řezy vapadají nádherně.Jen nevím,na jak velký plech,protože té moky je tam strašně málo.

Naposledy jste si prohlédli