karel muller: Dobrý den, možná by to šlo, nezkoušela jsem... ale bez teplotní jehly se musí zkoušet dle odhadu... asi jedině zkoušet, zkoušet a zkoušet než se to povede..
potkanek: to jsem moc ráda a těsto pořádně zpracujte. Je možné že to nebylo uplne propracovanější a někde zůstalo vic sody nebo kypřícího prášku pohromadě. Nedávám to v míse na jedno misto ale rozprasuju po cele ploše. Zkuste. .. Těsto zpracovávám zhruba 10min ručně po zpracování robotem. Jsem ráda že se ujalo a perníčky chutnají.
Dagmar: zřejme jste těsto nedostatečné vypracovala nikdy se mi nedrolilo. .. pokud jste ho dobře vypracovala v něčem jste ho osidila není to na 5 min a je hotovo, není to Láďa Hruška dělám z toho přepisu perníky xxxx let a vzdy se povedou. Tak pokud nesedi, vraťte se k tomu od babičky...
Vždycky dělám z klasických krup a letos zkusím oboje. .. i z pohanky i z krup, hub je dostatek a chci to ochutnat. Pohanku miluji! Za recept dávám bodik
potkanek: dobrý den, určitě to na závadu není, pokud jste na to citlivější a štípe to. Uvedu to v rozpise. Ono záleží jak malé nebo velké máte dezertní lžičky... my máme malé.
Diviš: majoránka je výborná v guláši zlehka... ale manžel ji nemá rád, tak vařím bez ni ale v receptu určitě být může a možná by ani neměla v guláši troška chybět!!!
cecilka: nezlobte se, ale obavam se, že Vaše komentáře se moc k receptu nehodi pokud něco mate za dotaz ohledně receptů z vepřového masa, co uvařit, oslovte ženy v soukromych zprávách. Děkuji. Mimochodem plno věcí včetně dýně si pěstuji sama, co nejde jezdím k zemědělcům, ktere v obchoďáku fakt nenajdu. Pohanku tam dávat nemusíte pokud ji neznáte a nemate, dáte tam to, co máte, znáte a jíte. je to jen zdrava varianta pro klasicke bramboráky tak zůstaňte klidne u klasiky
kat: jasně, jde požít i normální žeatina.. jen je potřeba to asi nějak odměřit. Nevím jakou tam máte.. ale obyčejné na toto množství surovin zhruba 150-200gr by mohlo stačit. Uvidíte, kdyžtak příště přidáte.
Hanka:pokud ale zvolím že dám těch 50gr navíc přebytku, už nedávám těch dalších 50gr do základu, a přidám jen pšeničnou chlebovou... je to srozumitelnější?
1 2 3 … 10 Další