Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš ze srnčí kýty

Pustit se do zvěřiny, to už chce pořádnou kuchařskou odvahu. Byla by škoda ji v sobě nenajít. Připravte s naším receptem výtečné jídlo nejen pro svého partnera, ale pro celou rodinu. Guláš voní srnčím masem, dobrou paprikou a kořením.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min

90 min (90 min příprava)

16. 7. 2012 12:43

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 956 kJ / 1 185 kcal
Bílkoviny208,26 g
Tuky11,14 g
Vláknina14,10 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 725 mg
Sůl1,70 g
Sacharidy35,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Slavek1976 Slavek1976

1. 4. 2022 12:21

Dnes uvařeno v bojových podmínkách v práci a všem moooc chutnal :-)

Pitrs

12. 1. 2018 22:08

Dostal jsem srnci kytu zitra budu delat gulas tak to snad dobre dopadne:-)

Ladislav

3. 11. 2017 17:11

Neni spatne pridat pri orestovani masa slivovici

Martin.Kuchar

31. 1. 2017 00:36

Dobrý den,
guláš ze srnčího je luxusní záležitost ,místo vývaru bych zvolil silný zvěřinový nebo hovězí vývar a zvolil bych rozhodně jiný druh masa ,kýta se na guláš nehodí,je lepší plec nebo krk...

Marie Švarcová

27. 1. 2017 17:39

:yes: srnčí guláš je velká dobrota <3

Diviš

9. 3. 2016 09:39

Opět jsem vařil srnčí guláš podle receptu a tentokrát jsem ho zahustil perníkem na strouhání. Poradil mi to kuchař ze restaurace Stará myslivna na Konopišti. VYNIKAJÍCÍ !!!!

Inča

28. 2. 2015 16:30

Gulášek je vynikající. Na noc jsem si naložila maso do oleje s kořením na zvěřinu a na tom samém oleji restovala dlouho cibulku, poté místo vody přidala vývar a můžeme všem jen doporučit.:yes:

Gabina_I

3. 12. 2014 21:56

Diviš: majoránka je výborná v guláši zlehka... ale manžel ji nemá rád, tak vařím bez ni :-( ale v receptu určitě být může a možná by ani neměla v guláši troška chybět!!! :-8

Diviš

3. 12. 2014 13:28

Teď jsem guláš dovařil, maso jsem navíc naložil na 24 hodin do oleje, což mi poradil známý myslivec,který ho nakládá až na 3 dny v ledničce. Navíc jsem přidal majoránku, kterou mám v guláši rád a opravdu je výborný.

Martina

27. 8. 2014 09:56

Pravě se chystam vařit dle receptu ihned jak dovařim napišu:-p:-pMarstop@seznam.cz

bohuslav

11. 1. 2014 21:27

Takže tet ho dělám a dobrota davam 10 bodu :-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 7. 2012 17:46

Ta barvička gulášku nemá chybu:-8To musela být dobrota:-p+12:yes:

Gabina_I

16. 7. 2012 21:54

moc všem děkuji za kladné a potěšující komentáře :-K:-K

Ivusa Ivusa

16. 7. 2012 20:55

:-Knádhera ....barva -suroviny- chuť i ta vůně....až sem ji cítím:-D:-D:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 7. 2012 20:19

:-p:-p:-p:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: srnci gulas srnčí kýta srnčí guláš recept srnčí kýta recepty recept na srnčí guláš dobrý srnčí guláš recepty ze srnčí kýty srnčí guláš podle pohlreicha guláš ze srnčího srnci srnčí kýta recept recept na srnčí kýtu guláš ze srnce recepty srnci gulas recepty na srnci kytu recepty srnčí kýta guláš ze srny guláš ze srnky recepty na srnči gulaš recept srnci gulas

Suroviny: kýta srnčí, passata rajčatová, vývar masový, paprika sušená sladká, cibule, česnek, sůl, pepř, koření na zvěřinu, víno červené, jalovec, bobkový list, olej, jíška

TopRecepty.cz

Guláš ze srnčí kýty

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OLvL