Poprvé jsme je dělali jen jako nouzovku a nečekali žádný "zázrak", ale byly fakt skvělé. Proto když vařím rýži, schválně mi zbyde na placičky. Ještě někdy přidáváme nastrouhaný sýr a slaninku....
Jani, díky moc za krásný postup! Nevím jestli to stihnu vyzkoušet ještě teď (v neděli nastupuju do porodnice na plánovaný císař),ale hned jak se pak s miminkem doma sžijeme, určitě na to vlítnu
Byly výborné. A ještě bych měla jeden dotaz - dal by se tady na Topkách najít podrobný postup na kynuté těsto pro nezkušené jako já? Mám na mysli jak přesně se dělá kvásek, kolik g droždí na kolik g mouky, jak dlouho se nechává těsto kynout....atd. Nacházím tu spoustu zajímavých receptů, ale většinou je tam napsáno jen to, že z uvedených surovin vypracujeme těsto...a jsem v háji. Pekárnu nemám
Měla jsem je dlouho uložené v oblíbených než na ně přišla řada a určitě jsem je nedělala naposled. Také jsem přidávala mouku, ale jinak žádný problém, já budu mít ty s tvarohem a manžel s nutelou, abychom se nehádali
Knedlíky jsem nikdy nevařila, měla jsem strach, že se mi nepovedou. Když jsem je potřebovala, vyfasovala jsem si u mamky nebo sáhla v supráči do regálu... To už teď bude minulost(hlavně ty kupované-dalo by se s nima zabíjet jak jsou tuhé) - dneska jsem je tajně zkusila a hurá! povedlo se. Díky za recept, jsou jako peříčko, užasné.
Poradí mi někdo,kde jsem udělala chybu? Ta strouhanka se nechtěla osmažit a odpadávala, řízky jsem měla v toubě víc jak hodinu než chytly barvu. Nakonec byly dobré, ale trochu jsem se u toho zapotila
1 2 3 Další