Vynikající oběd s domácím houskovým knedlíkem. Jen teda jako maso dávám kotletu ,ta se dobře prošpikuje a trochu okurek hodím i do omáčky před rozmixovánim. Aspoň to má trošku jinou chuť než svíčková. Posílám díky.👍
Jen rada,sněhového těsta i piškotového je vždy dostatek ,když se dobře vyšlehá. Co se týče šlehačky, vždy jsem používal od ramy,byla kvalitní. Už se nevyrábí ,tak přidám do dvou šlehaček jeden ztužovač. Jinak jsem dělal už více jak 10x a vždy úspěch. Je vynikající.😉👍
Tak jsem dělal již potřetí a vždy se povedly. Jen jak jsem psal dříve ,je potřeba vychytat tu hustotu těsta,já třeba dnes dal 7 vajec než to těsto šlo krásně ze sáčku. Přidal jsem i fotku. Dělám je větší a bylo jich 20 ks.😉👍
Potřebuji poradit co jsem udělal špatně,že hmota nebyla tak řídká ,aby šla nalít do formy. Musel jsem zředit kefirem. Postup jsem přesně dodržel,ale přijde mi že na 300g mouky je tam málo řídkých ingrediencí. Díky za radu.
1 2 Další