Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele joliete

Recept: Loupáčky
Minulý týden jsem ze zvědavosti vyzkoušel,v domnění,že nebudou jako z obchodu. A teď je musím dělat každý týden ,jak byly dobré.👍👍👍

Vynikající oběd s domácím houskovým knedlíkem. Jen teda jako maso dávám kotletu ,ta se dobře prošpikuje a trochu okurek hodím i do omáčky před rozmixovánim. Aspoň to má trošku jinou chuť než svíčková. Posílám díky.👍

Vynikající polévka. Jíšku dávám až nakonec a dělám k ní ještě široké celestýnské nudle. ;-)

Jen rada,sněhového těsta i piškotového je vždy dostatek ,když se dobře vyšlehá. Co se týče šlehačky, vždy jsem používal od ramy,byla kvalitní. Už se nevyrábí ,tak přidám do dvou šlehaček jeden ztužovač. Jinak jsem dělal už více jak 10x a vždy úspěch. Je vynikající.😉👍

Tak jsem dělal již potřetí a vždy se povedly. Jen jak jsem psal dříve ,je potřeba vychytat tu hustotu těsta,já třeba dnes dal 7 vajec než to těsto šlo krásně ze sáčku. Přidal jsem i fotku. Dělám je větší a bylo jich 20 ks.😉👍

Irule: ano ,to jsem nenapsal😀povedla se a chuťově byla vynikajici, určitě udělám znovu,jen teda zředím mlékem.;-)

Potřebuji poradit co jsem udělal špatně,že hmota nebyla tak řídká ,aby šla nalít do formy. Musel jsem zředit kefirem. Postup jsem přesně dodržel,ale přijde mi že na 300g mouky je tam málo řídkých ingrediencí. Díky za radu.:-)

Dokonalá chuť ,dělám do velkého hrnce na 3 litry a do večera je pryč.????????

Chtělo by asi poupravit množství rýže v receptu , 9 dkg je tak dětská porce :-)

Vynikající těsto ,dělám i s pudinkem nebo tvarohem.

Jelikož jsem ještě neviděl u nás v Albertu špaldovou polohrubou,dělám vždy ze špaldové hladké celozrnné a můžu říct ,že je vynikající . ;-)

Bahula: Dekuji za info,už jsou upečené a vypadají krásně.????

Potom upeceme. Jak dlouho na kolik stupnu prosim?

Pitriseeek: ještě doporučím rozkrajovat zoubkatym nožem,nebo hooodně ostrým .:yes: