Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Joyss

Dá se udělat i čerstvé. Oloupaná cuketa zbavená jadérek se nastrouhá nahrubo. Dá se na zpěněnou cibulku, přidá se kmín, sul, 3 lžičky cukru, lžička octa (samozřejmě záleží na chuti někdo má rád sladčí někdo kyselejší) a zalije se vodou a vaří se. V podstatě se vaří uplně stejně jako normální zelí a musím říct, žze je to teměř k nepoznání. Chtěla jsem dát fotečku, ale nestihla jsem to, bylo fuč a to přítel cuketu nejí. Vubec nepoznal že je to cuketa a kastrolek teměř vylízal :-D Doufám, že jsem na nic nezapomněla z indregiencí

:-)) přesně tak, byl takový menší pomerančový den :-))

Děkuji, musím říct, že závin byl moc dobry, už není :-)) Tvaroh a meruňky vyzkouším:yes:. Listové těsto je u nás hodně v kurzu:yes:.

Myslím, že trouba nemusí být horkovzdušná, ale já ji mám. S tím časem je to pravda. Jeden plech jsem tam měla o fous déle a už byly mírně vysušenější. Měli by se péct tak 15 minut, ale každá trouba peče trochu jinak tak je potřeba si to upravit.

Mě se trošku některé rozvařily, ale neměly by. :-)

Naposledy jste si prohlédli