Pomerančový pangasius

Joyss Kuchař: Joyss

Ryby 4 názory

Suroviny

filety z pangasia
pomeranč
citron nebo citronka
olej
sůl
pepř
provensálské koření
kůra z pomeranče
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Filety lehce osolit a dát do pekáčku.

  2. V misce smícháme 4 lžíce oleje, šťávu z citronu, štávu z pomeranče, lžičku provensálského koření, sůl, pepř a nalijeme na filety z pangasia.

  3. Filety posypeme strouhanou kůrou z pomeranče a dáme do trouby, zapékáme tak 30 minut.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Pomerančový pangasius

  • Jan Š. Jan Š.(neregistrovaný)

    Zkoušel jsem a je to opravdu výborný recept. Doporučuji všem zkusit. :yes::yes::yes:;-) 1*...
    Honza

    Odpovědět

  • Petra Petra(neregistrovaná)

    Zkoušela jsem a LUSUSNÍ,mírně pikantní,slaďoučké,nové zkrátka VÝBORNÉ!! DOPORUČUJI:yes::yes::yes:;-):yes:

    Odpovědět

  • pipre pipre

    Hmm, zajímavé s tou pomerančovou kůrou, láká mne to moc :-):yes:+ 1.

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: pangasius na pomerančích babicove pangasius pro děti recept ryby pangasius recepty pro děti ww .babicove dobroty babicove dobroty pangasius pngasius na pomeranci recept na ryby pangasius pangasius na pomeračích oangasius pomeranč recept recepty pro děti pangasius recepty na pangasius ww.kucharka pangasius pro děti ryba na vine pangasius s citronom pangasius recept

Zapomněl/a jsem heslo