Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Liska741

lauti:Ty jo .. tak to jsem neřešila, prostě jsem to v polních podmínkách dala do hrnce a zavařila. První várku jsem nezavařovala vůbec. Jenom jsem to naplnila úplně po okraj a horký pevně uzavřela a ototčila víčkama dolů. Moc dlouho nevydržely, ale né protože by se zkazily .. prostě jsme je sežrali rychle :-) Ale tak 2-3 měsíce to vydrží určitě ... nějaké jsme rozdali a mamina je měla ještě za půl roku a byly ok.

Ekira: ...myslela jsem, že zde se prezentují recepty a kulinářské nápady, ale prudiči se najdou všude. Nicméně jsem se zamyslela nad svou nedostatečnou znalostí a ověřila si kam já to vlastně tedy na tu chatu jezdím... :-/ ... no a nemohu si pomoci .. dohledala jsem tuto odbornou informaci na mezinárodně využívané internetové encyklopedii : "Vysoké Tatry jsou spojeny Cestou Slobody vedoucí od !!!Podbanského!!! do Tatranské Kotliny. Tatranská elektrická železnice spojuje osadu Štrbské Pleso s Tatranskou Lomnicí a přes Starý Smokovec pokračuje do Popradu". Budu tedy důvěřovat encyklopedii a manželovi, jehož rodina z Podbanské pochází a zřejmě tuší, kde se Podbanské nachází. :-K

V ledničce mám pěkné 3 kousky, krásně masitých ocásků .. zítra jdu pro víno :-) .. díky za tip: yes:

já jsem opravdu žádné fotky nepřidávala. Vždycky to zapomenu vyfotit a pak už bych fotila prázdné talíře ... Takže mám bohužel všechny recepty bez fotek. A kantonské nudle podle mého receptu vypadají skutečně jinak, než ty na obrázku. Ale slibuju, že příští chálku už fakt vyfotim. To jsem netušila, že se u mého receptu rozjede taková diskuze, ohledně fotek. Kdybyste raději vařili a né se hádali o pitomostech...
:-O:-O:-O

Nemám slov ... parrrrráááda na talíři. :-O:-O:-O:yes::yes::yes:

Směju se ... opravdu ... :-K

srettka:Díky za odkaz ... to je teda zajímavé. Já jsem je kdysi (v dobách hojnosti, protože jsou hodně drahé) jedla po lžících. Nikdy se mi to nestalo. To je velká škoda, ale nedivím se, že to nechcete pokoušet, taky by se mi zošklivily.

Vlaďka: Prosím vás, nechte si takové komentáře na hodiny českého jazyka. Recept je výborný, nevidím důvod k pohoršenému tónu.

Nezdávejte se pinií. Možná byly žluklé, nebo přepražené. Tedy pokud nejste alergická, to by potom tu hořkost vysvětlovalo.

... jakou mám použít mouku prosím ? děkuji ...

na 100% vy-ni-ka-jí-cí ... dávám do oblíbených ..:-K

naprosto nepředloženě jsem si otevřela tvoje recepty v práci a mám plnou hubu slin .. Kadlíku .. ty jsi gastroterorista ... :yes::yes::yes::-K:-K:-K

Naposledy jste si prohlédli