Kateřina: lze použít prakticky jakékoli, připadně i celozrnné sušenky. Já připravuji z Racio toastů. Moučník je moc dobrý a osvěžující. Vyzkoušejte a podřiďte ho vlastní chuti
magdalenka:ano, skutečně je to druh "chleba" s vysokým podílem poctivého másla. Ovšem ta chuť a jemnost za to stojí..doporučuji kombinaci s olivami, oblíbeným sýrem a vínem. Ale vynikající je i k snídani třeba s bílou kávou
Úžasný recept, miluju pohanku! To zaručeně vyzkouším, jen zítra koupím ořechy. Chci se zeptat na jedinou věc - šlo by kokosové mléko nahradit něčím jiným? Kokosovou chuť nemusíme.. Obyčejné mléko by asi bylo řídké..?
Dík a bod :)
Páni, to jsem ještě neviděla to musím zkusit! Vypadá to jednoduše ..chci se jen optat - tučnost tvaorohu má na výsledek vliv - je nutno použít např. odtuč.? A musí být tvaroh v kostce? Posloužil by třeba stejně vaničkový? Děkuji a boduji :)
Pudingy máme moc, ale moc rádi a tak tento recept rozhodně vyzkouším! A protože sladkého není nikdy dost, bude to hned zítra :) Jinak já mám formu od Dr.Oetkra, stále se dá poměrně snadno na netu koupit, nabízí ji hned několik eshopů. Mrkněte: pecici-formy.heureka.cz/dr-oetker-forma-na-puding-2-5-l-classic/
Taky se na tuhle dobrotu chystám, jen se chci zeptat pro doplnění - těch 24 hodin v cedníku probíhá při pokojové teplotě? Tak jsem to z postupu rcp pochopila. Děkuji :)
Dík a bod :)
A abych nezapomněla, za tenhle lahodný rcp
1 2 3 4 Další