Tak tedy velké překvapení, jaká je to dobrota...... ..... lahůdkové droždí jsem nahradila kostkou ( přiznám se, že ani nevím, jaký v tom je rozdíl) a místo kešu, jsem použila loupaná slunečnicová semínka.... a fakt jsme si pošmákli ... bodík přidělen ...
to bude asi dobrota..... vždycky když jsem viděla někde na talíři takovouhle kejdu,pod pojmem rozoto,myslela jsem si (v domnění podle školních jídelen),že je to na slano nepovedená rýžová kaše.... dneska jinak nedělám,a nemůžeme si ho vynachválit.... musím s dýní vyzloušet... jen by mi tam oku lahodilo trochu něco zeleného... ale třetí bodík posílám...
to jestli má jezevec chuť podobnou psovi,opravdu netuším ,bo psa jsem nikdy nejedla,a doufám,že ani jíst nebudu... zato jezevec je pro mě opravdu pochoutka ...typického jezevčího pachu se zbavíme,když maso naložíme na 24 hodin do mléka,a pak upravíme třeba tímto způsovem.... maso je tak ještě křehčí,a chuťový žážitek následně luxusní...
je to blbá fotka,příště udělám lepší.... má to takovou žlutou barvu,to způsobí ta kurkuma a kari.... je to spíš taková kaše,oni to jedí k rýži s kouskem ryby bo masa....
to srettka.... ne,ne... já to kupuju v mé milované SL,ale pod jinými názvy,tak chci zdejším kuchařinkám ulehčit práci... třeba tam kupuju turmenic,no a vůbec jsem nevěděla,že je to kurkuma,a že fenugreek má tolik názvů bylo pro mě taky velkým překvapením....
no přiznám se,že snad není člověka,kterému jsem ji dala,aby mu nechutnalo....ta pískavice(třeba to máš jako fenugreek)tam být ani nemusí,ale když je,je to samozřejmě lepší...
1 2 3 Další