Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemná paštika nadivoko z krůtích jater

Hodnocení receptu je 5,0 (24×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 10. 2013 18:54

Suroviny

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 264 kJ / 1 736 kcal
Bílkoviny111,17 g
Tuky129,42 g
Vláknina12,18 g
Cholesterol 2,80 g
Sodík 489 mg
Sůl1,15 g
Sacharidy29,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Místo smetany můžeme použít polosuché červené víno.

Někdo místo másla dává sádlo, jak na dušení, tak na zalití, neměla jsem, tak to zkusím jindy. Přidávám paštiku, kterou jsem dělala zase jinak. Inspiruji se recepty z knihy : "Z naší vesnice"

www.toprecepty.cz/recept/30284-luxusni-past...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

15. 10. 2013 18:31

tejaja::-D:-))

tejaja tejaja (moderátorka)

15. 10. 2013 18:20

Ivuš, tak na to, že máš 2012 rokov varíš výborne :yes: Super paštétka :yes::-D;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

15. 10. 2013 10:11

martinahayek: dělám podle kuchařky Z Naší vesnice z roku 1972, včetně koření, jiného, želatiny, mandlí, a všeho, recept je jiný, je i z krůtích jater, paštika z krůtích jater je chuťově i jiná, kuřecí játra jsou sušší, ale oboje je dobré, ale díky jinak za názor:-K

martinahayek

15. 10. 2013 08:05

rebeka rebeka

7. 10. 2013 14:42

vypadá velmi dobře:-K:yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

7. 10. 2013 11:34

Děkuji za milé komentáře a názory:-K:-K:-K

JanaB1

6. 10. 2013 20:00

:-p:yes:

Nikina Nikina

6. 10. 2013 19:49

Krása! Moc se mi ta paštika líbí a proto ukládám a příležitostně vyzkouším ;-):yes:

suslajda suslajda

6. 10. 2013 16:45

Ta vypadá moc dobře musím vyzkoušet krůtí játra mám v mrazáku:-p:-p:yes::yes:

Danca Danca

6. 10. 2013 14:34

Dělám téměř stejnou, jen z kuřecích jater. Želatinu nedávám, paštika pokaždé i tak dobře ztuhne a je výborná:-!:-p:yes:

vladi vladi

6. 10. 2013 14:32

:yes:zase jeden ze super rcp. - vyzkouším tuhle paštičku- ještě nikdy jsem se neodvážila ji udělat, ale tohle vypadá docela jednoduše posílám bodíkú moc- luxusní inspirace;-):-p:yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 10. 2013 12:09

Colombo65:;-);-) děkuji za názor:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 10. 2013 12:08

lukas: nepeče se tato paštika;-), jen se dusí játra s ostatními ingrediencemi, viz suroviny a postup, pak se vše rozmixované dá do chladu na 2-3 dny:-K:-K

marcer marcer

6. 10. 2013 11:38

Vypadá nádherně :-p :yes: určitě vyzkouším ;-) :-K

lukas

6. 10. 2013 08:40

Jak douho se prosimvás peče a na kolyk stupnů děkuji:-?

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše chalupářská
kuchařka

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: paštika z krutích jater paštika domácí z krůtích jater domácí paštika krůtí játra kruti pastika domácí paštika z krůtích jater paštíka s krůtích jater recepty na domáci paštiky, kniha krůtí játra paštika krůtí paštika recept recept na paštiku z krůtích jater domácí paštika z krůty paštika z krůtích jater recept recept na krůtí paštiku paštika z krutích kuřecích jater paštika krůtí játra paštika z krůtího masa paštika z krůtího masa jemna pastika paštíka z krůtích z kuřecích jater domácí krůtí paštika

Suroviny: játra krůtí, máslo, smetana, cibule, želatina, pepř, sůl, bobkový list, koření nové koření, tymián, česnek, brusinky, mandle plátkové

TopRecepty.cz

Jemná paštika nadivoko z krůtích jater

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pn31