Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hokaido zapečená s nivou

Skvělá podzimní večeře z dýně hokaido, cibule, česneku a koření. S přípravou nebudete mít skoro žádnou práci, jen vše nakrájíte a zbytek za vás udělá vaše trouba. Na závěr přidáte nivu a potom už jen vychutnáváte.

Hodnocení receptu je 5,0 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 40 min

55 min (15 min příprava + 40 min tepelná úprava)

28. 7. 2012 18:19

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie647 kJ / 155 kcal
Bílkoviny5,32 g
Tuky0,56 g
Vláknina16,24 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy29,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ella1 ella1

23. 7. 2016 09:05

Markéta: Příloha je to sama o sobě a je to velice syté....ale zkuste třeba kuřecí maso :yes:
Jinak hokaido ..... to je super zeleninka ;-)

IvanaK

26. 10. 2014 21:58

velice dobré!!! děkuji za recept :-)):yes:

Prima Mama

17. 8. 2014 18:07

vynikající :yes:

Prima Mama

17. 8. 2014 15:29

:-) tak jdu na to:yes:

Želmíra

1. 8. 2014 07:27

Po vyzkoušení tohoto receptu,i můj manžel,který se při obědě netvářil nadšeně,na dýni Hokaido nedá dopustit !!!!!!:-D:yes::-p

Ivana

7. 9. 2013 10:26

Miluji hokaido,a tak jsem zkusila i tento recept,je opravdu vynikající :-p

římanka

4. 9. 2013 20:46

my to jíme jako samostatné jídlo. s bílým jogurtem je to super a je to hodně syté.

Markéta

4. 9. 2013 13:41

Jaká se hodí příloha k pečené dýni ?

martinahayek

9. 9. 2012 18:10

tak právě vyndáno z trouby.....a jwe to fakt mňamózní.....:yes:

rimanka

4. 8. 2012 16:29

musí být tmavě oranžová. já ji mám také na záhoně a zatím ke sklizni zdaleka není. sklízím až na konci srpna nebo v září. tu, kterou mám v receptu, jsem koupila.

Jagi

4. 8. 2012 13:15

Mám ji na zahradě poprvé, prosím, jak poznám, kdy ji už můžu sklízet (a následne upéct) :-?

mysulka mysulka

31. 7. 2012 10:10

:-p moc pěkný recept:-K

rimanka

29. 7. 2012 19:37

Bylinky určitě lze použít, ale asi bych nedávala majoránku. Zůstala bych u bazalky, tymiánu, rozmarýnu, eventuelně malinko levandule nebo šalvěje, ale s těmi šetřit. Černuchu dát určitě, ta tomu dá velmi zvláštní typickou chuť.

1974andrea 1974andrea

29. 7. 2012 18:58

Moc pěkné:yes: a taky radši bylinky z vlastní zahrádky;-)

rebeka rebeka

29. 7. 2012 17:40

to musí být mooc dobré:-p:yes::yes: až bude dýně:-8:-D;-)..:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dyně hokaido recepty kdy sklízet dýně hokaido hokaido recepty recepty z dýně hokaido hokaido zapečená dýně hokaido hokaido dýně recepty zapečená dýně s nivou recepty dýně hokaido dýně hokaido s nivou dýně hokaido dyně hokaido zapečená pecená dýne s nivou recept na hokaido zapečená dýně hokaido v troubě recepty hokaido dýně s nivou dýně hokaido kdy sklízet kdy sklízet hokaido hokaido recept

Suroviny: dýně hokkaido, cibule, česnek, sýr niva, olej olivový, černucha, sůl, ratatouille, jogurt bílý

TopRecepty.cz

Hokaido zapečená s nivou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZvL6