Ano potvrzuji. Je na nich velmi jemné masíčko, skoro jako panenka. A když je ocásek větší, tak se z toho dají vykrojit 2 menší řízky, a ty jsou taky výborné. Nebo to jde nakrájet a naložit na čínu. Rozhodně doporučuji.
Recept ukládám a posílám bod. Vypadá to výborně a hlavně JEDLE
Pytlíky mají v drogérii nebo zkuste kuchyňské potřeby. Je to psané tuším jako "igelitová střeva na tlačenku", jsou širší nebo užší. Cena kolem 15 korun za 10 kusů. Jo, a taky to mají v papírnictví, jak jsou různé svačinové tácky, pytlíky a kelímky, tak v tomhle sortimentu.
Původně jsem právě myslela, že je dám do hrníčků, ale pak jsem zjistila, že jich nemám tolik stejných. A zrak mi padl právě na ty igelitové roury. Nikdy jsem totiž hrníčkové knedlíky nevařila, ale už je budu dělat jen takto.
Kombuším už druhým rokem. Moc mi chutná. Tento víkend budu posílat novou kombuchu bráchovi, zachutnala mu. Používám kvalitní sypaný cejlonský čaj, občas taky pytlíkový, když nemám jiný. Někdy přidávám pár sušených květů ibišku pro červenou barvu. Do zrající kombuchy je možné dát tak 3 lžíce koňaku nebo whisky, má ráda alkohol. Chuť je pak ještě lepší.
Dnes jsem ji poprvé v životě uvařila! Výborná!!!! Neměla jsem petrželku, tak jsem si tam nasekala výhonky cibulových natí, co mi klíčí v komoře. Opravdu laciná a dobrá polívečka, posílám bod.
Recept ukládám a posílám bod. Vypadá to výborně a hlavně JEDLE
Ale vypadá to výborně, poslala jsem bod. Určitě vyzkouším.
Posílám bod. Dělám podobnou a celá rodina ji miluje.
1 2 3 … 5 Další