Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Knedlík vařený v igelitovém rukávu

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

20. 6. 2011 17:12

Suroviny

Porce: cca 4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 012 kJ / 481 kcal
Bílkoviny35,51 g
Tuky22,82 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 548 mg
Sodík 399 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy33,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

haolza

16. 12. 2013 22:27

Dnes jsem knedlíky zkoušela, když jsem viděla to těsto, spíše jako na blívance :-), tak jsem byla dost skeptická, ale výsledek mne překvapil, výtečné knedlíčky, jen příště rukáv než ho začnu plnit pomastím olejem....... a ještě, knedlíky zásadně zadělávám vlažnou vodou

magdalenka magdalenka

4. 7. 2012 08:46

Mirabelka: geniálne nápady sú vždy jednoduché...(to máš na Nobelovku ;-)) ukladám si a posielam bod!

Jahelka

3. 7. 2012 14:20

Také jsem tento způsob vaření viděla v televizi, od té doby už jinak knedlíky nevařím. A myslím, že se musí vždy podařit i začátečníkům. A jsou výstavní. Jen se po uvaření povrch musí více omastit, rychle totiž tuk vstřebá. Ale tím lépe se pak krájí.

Mirabelka

21. 6. 2011 12:47

Pytlíky mají v drogérii nebo zkuste kuchyňské potřeby. Je to psané tuším jako "igelitová střeva na tlačenku", jsou širší nebo užší. Cena kolem 15 korun za 10 kusů. Jo, a taky to mají v papírnictví, jak jsou různé svačinové tácky, pytlíky a kelímky, tak v tomhle sortimentu.

Petra

21. 6. 2011 12:13

prosím Vás, kde seženu takové pytlíky?

spagetka spagetka

21. 6. 2011 10:30

zajímavý nápad, u nás sice moc kynuté knedlíky nejdou, ale za vychytávku bodík ;-):yes:

holky05

21. 6. 2011 10:28

Takhle si komplikovat,vaření knedlíků,tak to by mě nebavilo!:no:

Jindra

20. 6. 2011 21:56

Pěkné knedlíčky, vyzkouším:-K

maiva maiva

20. 6. 2011 21:48

Moc pěkný nápad;-):yes::yes:+

Patricie

20. 6. 2011 21:23

:-KMoc pěkný nápad i recept+:yes::yes:

dzungila

20. 6. 2011 20:41

:yes: S igelitem určitě vychytávka. Já už dlouho houskové i bramborové knedlíky vařím zabalené do potravinové fólie. Jednak jsou jeden jako druhý a velké plus je, že hrnec potom není zapatlaný od těsta.;-) Za ukázkové knedlíky posílám bod.:-8

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 6. 2011 19:53

Bezva!:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 6. 2011 19:35

Moc hezké knedlíky:-Ka príma nápad s "rukávem":yes:+5:yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

20. 6. 2011 18:08

Jsou moc hezké;-):yes:

Mirabelka

20. 6. 2011 17:43

Původně jsem právě myslela, že je dám do hrníčků, ale pak jsem zjistila, že jich nemám tolik stejných. A zrak mi padl právě na ty igelitové roury. Nikdy jsem totiž hrníčkové knedlíky nevařila, ale už je budu dělat jen takto.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: karlovarské knedlíky recepty jednoduché bez vaření ve fólii bramborove knedliky varene ve folii vaření knedlíků ve folii bramborový knedlík ve fólii bramborový knedlík vařený ve folii knedlík vařený ve folii bramborové knedlíky ve folii fólie na vaření potravinova folie na vareni fólie na vareni knedliku vaření v potravinářské folii vaření v potravinové folii bramborové knedlíky vařené v potravinářské folií recept na karlovarský knedlík vařený ve folii potravinářská fólie na vaření knedlíky vařené ve folii knedlík v potravinové folii knedlíky vařené v potravinářské folii knedlíky ve fólii vaření knedlíků

Suroviny: mouka hrubá, mléko, vejce, sůl, droždí čerstvé, rohlík, mouka hladká, cukr

TopRecepty.cz

Knedlík vařený v igelitovém rukávu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B1RX