Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Detviansky řízek

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

21. 10. 2010 10:38

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 148 kJ / 752 kcal
Bílkoviny136,80 g
Tuky22,80 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 276 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: recept pochádza z bratislavskej vinárne "Veľkí Františkáni", kam sme chodili osláviť úspešnú skúšku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

21. 10. 2010 19:12

Dakujem, že napriek môjmu nedorozumeniu ste hodnotili tak pekne a pravda, aj za bodíky:-))

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

21. 10. 2010 19:11

Ospravedlňujem sa každému, kto poslal pripomienku k fotografiám k tomuto receptu za to, že som ich pripomienku nepochopila správne. Rada by som to uviedla na správnu mieru. Fotografie postupu sú rovnaké, pretože postup oboch jedál je rovnaký. Oba rezne sú síce plnené, ale každý inou plnkou. Príprava sa líši až v úplnom finále. Mrzí ma, že som to pochopila tak, že klamem a to isté jedlo vydávam za dve rôzne. Fotografie aj recepty sú moje. Prosím, prepáčte! Dakujem.:-(

Jenny

21. 10. 2010 16:20

fotka,nefotka,jídlo je super,bod...:yes::yes:

Mirabelka

21. 10. 2010 15:06

Já četla "deviantský":-8
Ale vypadá to výborně, poslala jsem bod. Určitě vyzkouším.:-K

ahoj

21. 10. 2010 14:28

na sk topkách pri tomto recepte žiadne fotografie nie sú...

Jula

21. 10. 2010 14:17

Meszarosovabolya: pravdepodobne ste si zabudli okuliare. Tie fotky su rovnake. napr. hned ta druha: http://www.toprecepty.cz/fotky_nahled/0019/n_040_8...

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

21. 10. 2010 14:12

Cathlen nehovorím v obrazoch, tie fotky nie sú rovnaké, v odpovedi Ivana 79 som uviedla aj presné dátumy. Ide o recepty, ktoré už mám vložené aj na sk.:-)) Sandra Rozsivalová, ja som tie dátumy uviedla pravdivo, dalej nemám čo dodať:-))

Merylas Merylas (moderátorka)

21. 10. 2010 13:54

No.....někdo chybu prostě přiznat neumí a ani nechce:-// Možná všichni potřebujeme na fotky u tohoto receptu nové brýle:-//

Sandra Rozsivalova

21. 10. 2010 13:50

Při přidávání fotografií je tam bohužel i funkce řadit fotky podle data přidání, všechny fotky postupu u Drátenické kapsy jsou z 18.10.2010, ale hlavní foto výsledného produktu, bylo vloženo až dnes:-((

Sandra Rozsivalova

21. 10. 2010 13:37

Musím se zastat Maris, v době vložení receptu, byly hlavní fotogratie jak tohoto receptu tak Drátenické kapsy naprosto stejné i s bílou omáčkou. Teď už je to opravené. Každý by měl umět uznat svoji chybu, chybička se vloudit může.:-(

ahoj

21. 10. 2010 13:32

fotky v postupe určite rovnaké sú.... človek v inom dni neurobí úplne totožné zábery (ten istý uhol záberu, osvetlenie, zrolovanie mäsa a pod.)... ak je v tom kroku postup totožný, určite sa to dá na ilustráciu postupu použiť.... ale tvrdiť, že to nie sú tie isté fotky je zvláštne...
fotky výsledného produktu sú samozrejme iné.... to každý vidí...
(ale bolo to tak ako vraví maris, je to už opravené)

cathleen cathleen (moderátorka)

21. 10. 2010 13:24

Ibi, přestaň prosím mluvit v obrazech.....pokud nejsou stejné, musí být někde nějaká chybka, protože já je stejné fakt vidím:-))

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

21. 10. 2010 13:19

Ivanka 79, dakujem Ti. Ty to predsa poznáš z 2. a 3. augusta 2010. Mám dojem, ak sa pes chce biť, palica sa nájde a ak sa nenájde, tak sa hľadá...ale nenájde sa:-D

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

21. 10. 2010 13:16

spagetko, mrzí mne, jestli si to myslíš, ale nejsou stejné. Nejsem tak plytká, jak se možná domníváš. Podívej se líp na rezu. Dekuji. Ale ted se právem zeptám já, o co jde Vám?:-))

Ivana79 Ivana79

21. 10. 2010 13:14

Už sa vykašlite na tie fotky:-/Rezne sa robia vlastne rovnako,len s inou náplňou,tak tie fotky budú asi podobné.A keby boli aj rovnaké,je to Ibolyn recept;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové maso recepty detviansky bravčový rezeň opravené řízky recepty fotogratie recepty vepřové pomazánka z masa brněnský rezen dětvanský řízek detvianske rezne plnene bryndxovou naplnou dětvanský bravčový rízek priprava bravcoveho rezna detviansky reze recept jak uvařit řízek receptyrezen rošťáci z vepřového roštaci z masa jak uvařit domácí šunku recepty vepřové maso vepřové maso

Suroviny: pečeně vepřová, sýr eidam, šunka uzená, sůl, hořčice, mouka hladká, olej, voda, brambory, máslo

TopRecepty.cz

Detviansky řízek

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yXBz