Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Myskotka

Dala jsem celý prášek do pečiva a povedla se. Mě moc chutnala, je krásně vláčná. Na zítřejší oslavu peču zase :-)

Výborné! Ani ta příprava není hrozná :-) Akorát dám příště méně cukru... Posílám bod ;-) :yes:

No tak já nevim... :-// Použila jsem pomazánkové máslo Pilos z Lidlu a předměřickou mouku.
Těsto už se mi při zpracování zdálo suší, rozpadalo se. Pracně jsem z něj uhnětla hroudu, nechala odležet, rozdělila na půl... Nešlo to vůbec vyválet. Byl to kus gumy, ze kterého nešla vyválet placka větší než 30cm v průměru - z toho štrůdl fakt neudělam. Navíc se těsto dost trhalo a pukalo, fakt hrůza. Vzniklé díry ani nešly přelepit, těsto se vůbec nedalo spojit.
Těsto asi po půl hodině urputného boje skončilo v koši, připravená jablka jsme snědli u filmu :-p
A to nejsem v pečení začátečník - podotýkám :-)) Naštěstí mě už vztek ze včerejšího pokusu přešel, tak ani nejsem sprostá :-*
No a teď raďte soudružky, kde se stala chyba :-?

Recept: Dort čtverec
Myskotka: :-D a jo. Já ani nevím, že tu taková kategorie je ;-) Tak to se omlouvám :-K, nevšimla jsem si

Recept: Dort čtverec
Dort je krásný, ale recept trochu stručný....nezdá se vám? :no:

Ano, ano.... Výborný :-* Bod :yes:

Recept: Afrika řezy
Výborné, to musím uznat. Ubrala jsem cukr v korpusu i v náplni a přesto byly žezy dost sladké, ale nevadí ;-) Také jsem měla problém s výškou korpusu, tak by to chtělo nejspíš menší plech a také příště přidám ještě jeden tvaroh (podle rad, které jsem si samozřejmě přečetla až po upečení :-8 ) . Těsto se mi navíc dost drobí, prostě asi neumím péci :-p , ale dá se to jíst i lžičkou :-D +bod
Maaaaaya: také jsem si nebyla jistá, kdy mám vypnout troubu, rychle to ztmavne...ani teď nevím, jak dlouho jsem pekla :-/

Také ho dělám, obě varianty - s majonézou i zakysankou, je opravdu rychlý a dobrý.
Katko už jsi zjistila recept od sestřičky? Zajímal by mě...:-*

1.Bibinko já myslela, že je to můj vymyšlený recept a ty už jsi ji dělala? Ale já opravdu improvizovala :-O :-)) No tak to vidíte a já měla takovou radost :-*

2. K těm konzervám: Je dobré sledovat třeba různé testy (např. časopis D TEST) Dobrá mi přijde např. konzerva z Lidlu - OLDENHAUSER vepřové maso ve vlastní šťávě, 300g, ale je pravda, že se to klidně během nějaké doby změní...
A navíc přiznejte - kdo jíte paštiky, párky, měkké i tvrdé salámy, hotovou sekanou... Většina kolem masa ani neprošla :-(( Ale máte pravdu, že na trhu je spousta nekvalitních a nedobrých výrobků - Bohužel
Každopádně děkuji za názory :-p :-))

Draha K:Před 30 lety jsem ještě nebyla na světě :-))

kasicka: No nezkoušela jsem to, ale myslím že by to šlo...

misza:Už jsem se registrovala a trochu pochopila jak to tu chodí - tak za improvizaci bod ;-)

Mirca 75 - moc děkuji za fotky a tvé vylepšení se sýrem vyzkouším :-)
Spagetka - Protože jsem MÍŠA a měla jsem zrovna tak velký HLAD, že jsem posbírala co bylo, sesypala dohromady, akorát se to peklo déle než jsem myslela, ale přežila jsem ;-)
Jinak všem děkuji :-K

Naposledy jste si prohlédli