Pomazánka z vepřovky s vejcem
Pomazánka z vepřové konzervy zachutná jak s čerstvým chlebem, tak s opečenou topinkou. Kyselé okurky, hořčice a cibule se s masem výborně doplňují a vy tak můžete během chvilky vykouzlit skvělou svačinku či večeři.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 259 kJ / 779 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,36 g |
Tuky | 57,53 g |
Vláknina | 4,95 g |
Cholesterol | 1,57 g |
Sodík | 722 mg |
Sůl | 1,56 g |
Sacharidy | 10,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z vepřovky s vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Bnj
Moje poznámka
Pomazánka z vepřovky s vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Bnj
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 6 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 10 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 12 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 4 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 5 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 5 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 7 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 7 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 8 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 8 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 8 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 9 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 9 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka z vepřové konzervy ve vlastní šťávě,
pomazánka z vepřovky,
masová pomazánka z vepřovky,
oldenhauser,
test vepřových konzerv,
vepřová konzerva s vejci,
pomazánka z vepřové konzervy,
d test majonézy,
pomazánka z vepřové konzervy recept,
pomazánka z masové konzervy,
test masových konzerv,
pomazánky z vepřovky,
test vepřové konzervy,
test konzerv,
pomazanka z veprovky s vajickem,
pomazánka s vepřovky,
pomazánka s vepřové konzervy,
masová pomazánka z konzervy,
pomazanka z veprove pecene,
těst pomazánek
Suroviny:
vejce,
cibule,
tatarská omáčka,
okurky sterilované,
hořčice,
sůl,
pepř,
majonéza
Komentáře (10)
2. K těm konzervám: Je dobré sledovat třeba různé testy (např. časopis D TEST) Dobrá mi přijde např. konzerva z Lidlu - OLDENHAUSER vepřové maso ve vlastní šťávě, 300g, ale je pravda, že se to klidně během nějaké doby změní...
A navíc přiznejte - kdo jíte paštiky, párky, měkké i tvrdé salámy, hotovou sekanou... Většina kolem masa ani neprošla
Každopádně děkuji za názory