Pomazánka z vepřovky s vejcem

Myskotka Kuchařka: Myskotka

Doba přípravy: 20 min. Pomazánky 9 názorů

Suroviny

dobrá vepřová konzerva (400g)
6 vajec
1 cibule
kyselé okurky
sůl
pepř
1 lžíce tatarky
majonézy nebo hořčice (podle chuti)
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Konzerva + vejce natvrdo, nastrouhaná + cibule na jemno + okurky na malé kostičky (dala jsem celou sklenici), dochutíme a je to. Někdy přidám trošku chilli.

Poznámka

Nejvíce nám chutná s chlebem, nebo topinkou

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 145 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pomazánka z vepřovky s vejcem

  • Myskotka Myskotka(autorka receptu)

    1.Bibinko já myslela, že je to můj vymyšlený recept a ty už jsi ji dělala? Ale já opravdu improvizovala :-O :-)) No tak to vidíte a já měla takovou radost :-*

    2. K těm konzervám: Je dobré sledovat třeba různé testy (např. časopis D TEST) Dobrá mi přijde např. konzerva z Lidlu - OLDENHAUSER vepřové maso ve vlastní šťávě, 300g, ale je pravda, že se to klidně během nějaké doby změní...
    A navíc přiznejte - kdo jíte paštiky, párky, měkké i tvrdé salámy, hotovou sekanou... Většina kolem masa ani neprošla :-(( Ale máte pravdu, že na trhu je spousta nekvalitních a nedobrých výrobků - Bohužel
    Každopádně děkuji za názory :-p :-))

    Odpovědět

  • Myskotka Myskotka(autorka receptu)

    Draha K:Před 30 lety jsem ještě nebyla na světě :-))

    Odpovědět

  • Myskotka Myskotka(autorka receptu)

    kasicka: No nezkoušela jsem to, ale myslím že by to šlo...

    Odpovědět

  • kasicka kasicka

    Dá se to udělat i z hovězí konzervy?

    Odpovědět

  • Draha K Draha K

    Bezva recept,vyzkouším.:yes:Maso zavařujeme doma,v obchodě bych vepřovku nekoupila ani omylem:-//a že jsme taky kupovali,ale to je tak 30 let,to bylo něco úplně jiného:-//

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Myškotko, také jsem jí kdysi dělávala, ale od té doby, co jsou vepřové konzervy nesrovnatelné s tím jaké byly dřív(teď jsou přímo hnusné, šlachy,chrupavky ap.)tak jí nedělám, jedině bych musela kápnout na nějakou slušnou konzervu, ale dovnitř člověk nevidí;-) Za tu chuť, na kterou si živě vzpomínám ti dávám ovšem 3.bod:yes:

    Odpovědět

  • maiva maiva

    Fakt, že konzervy jsem nekoupila snad 100 let, extra dobrou neznám;-) Vyzkoušela jsem taky ze zbytku pečeného masa.

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Souhlasím, vepřovku v krámě dobrou jsem viděla naposled no... v pravěku :-8:-8:-8, jinak cathleen, vidíš, zbylo mi pečené vepřové - nemusím to jen mrazit že jo ;-);-). Pomazánku jsem dělávala, takže :-p:yes:

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    :-) dělala jsem včera, z pečeného bůčku. Na dobrou vepřovku narazím málokdy.

    Odpovědět

Tématické fráze: pomazánka z vepřové konzervy ve vlastní šťávě pomazánka z vepřovky masová pomazánka z vepřovky oldenhauser test vepřových konzerv vepřová konzerva s vejci pomazánka z vepřové konzervy d test majonézy pomazánka z vepřové konzervy recept pomazánka z masové konzervy test masových konzerv pomazánky z vepřovky test vepřové konzervy test konzerv pomazanka z veprovky s vajickem pomazánka s vepřovky pomazánka s vepřové konzervy masová pomazánka z konzervy pomazanka z veprove pecene těst pomazánek