Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka z vepřovky s vejcem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min příprava)

17. 11. 2011 22:34

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 259 kJ / 779 kcal
Bílkoviny53,36 g
Tuky57,53 g
Vláknina4,95 g
Cholesterol 1,57 g
Sodík 722 mg
Sůl1,56 g
Sacharidy10,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nejvíce nám chutná s chlebem, nebo topinkou

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Myskotka

21. 11. 2011 19:42

1.Bibinko já myslela, že je to můj vymyšlený recept a ty už jsi ji dělala? Ale já opravdu improvizovala :-O :-)) No tak to vidíte a já měla takovou radost :-*

2. K těm konzervám: Je dobré sledovat třeba různé testy (např. časopis D TEST) Dobrá mi přijde např. konzerva z Lidlu - OLDENHAUSER vepřové maso ve vlastní šťávě, 300g, ale je pravda, že se to klidně během nějaké doby změní...
A navíc přiznejte - kdo jíte paštiky, párky, měkké i tvrdé salámy, hotovou sekanou... Většina kolem masa ani neprošla :-(( Ale máte pravdu, že na trhu je spousta nekvalitních a nedobrých výrobků - Bohužel
Každopádně děkuji za názory :-p :-))

Myskotka

21. 11. 2011 19:23

Draha K:Před 30 lety jsem ještě nebyla na světě :-))

Myskotka

21. 11. 2011 19:22

kasicka: No nezkoušela jsem to, ale myslím že by to šlo...

kasicka

18. 11. 2011 17:11

Dá se to udělat i z hovězí konzervy?

Draha K

18. 11. 2011 16:48

Bezva recept,vyzkouším.:yes:Maso zavařujeme doma,v obchodě bych vepřovku nekoupila ani omylem:-//a že jsme taky kupovali,ale to je tak 30 let,to bylo něco úplně jiného:-//

Bibinka Bibinka

18. 11. 2011 13:37

Myškotko, také jsem jí kdysi dělávala, ale od té doby, co jsou vepřové konzervy nesrovnatelné s tím jaké byly dřív(teď jsou přímo hnusné, šlachy,chrupavky ap.)tak jí nedělám, jedině bych musela kápnout na nějakou slušnou konzervu, ale dovnitř člověk nevidí;-) Za tu chuť, na kterou si živě vzpomínám ti dávám ovšem 3.bod:yes:

maiva maiva

18. 11. 2011 12:35

Fakt, že konzervy jsem nekoupila snad 100 let, extra dobrou neznám;-) Vyzkoušela jsem taky ze zbytku pečeného masa.

spagetka spagetka

18. 11. 2011 09:24

Souhlasím, vepřovku v krámě dobrou jsem viděla naposled no... v pravěku :-8:-8:-8, jinak cathleen, vidíš, zbylo mi pečené vepřové - nemusím to jen mrazit že jo ;-);-). Pomazánku jsem dělávala, takže :-p:yes:

cathleen cathleen

18. 11. 2011 08:13

:-) dělala jsem včera, z pečeného bůčku. Na dobrou vepřovku narazím málokdy.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pomazánka z vepřové konzervy ve vlastní šťávě pomazánka z vepřovky masová pomazánka z vepřovky oldenhauser test vepřových konzerv vepřová konzerva s vejci pomazánka z vepřové konzervy d test majonézy pomazánka z vepřové konzervy recept pomazánka z masové konzervy test masových konzerv pomazánky z vepřovky test vepřové konzervy test konzerv pomazanka z veprovky s vajickem pomazánka s vepřovky pomazánka s vepřové konzervy masová pomazánka z konzervy pomazanka z veprove pecene těst pomazánek

Suroviny: konzerva vepřová, vejce, cibule, okurky sterilované, sůl, pepř, tatarská omáčka, majonéza

TopRecepty.cz

Pomazánka z vepřovky s vejcem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1Bnj