Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele saryk

Vypadá to jako croisant a ne rohlik. Kouknu na jiné video, jak se dělají rohlíky, které vypadají jako rohlíky.

Jenny25: proč urážíte? Toto je chyba a následek KAŽDÉHO receptu, který není napsaný polopatě se vším postupem a jasně a srozumitelně. Ne každého vše nenapadne. Každý se nějak učí vařit a nějaký recet zkouší poprvé. Zbytečně se plýtvá surovinami, když nejsou zádadní a důležité věci napsány.

Zbytečně moc másla zdá se. Spodek po upečení je samé máslo které prosakuje košíčkem. Rozhodně uberu.

spagetka: to je výborný. Tak tady se vloží recept s chybou, autorka to dodatečně uzná a omluví se a vy tady těm, kterým se to podle receptu, kde byla chyba nepovede, v podstatě řeknete, že jsou leví. Vy napíšete, že je to ověřený recept a vám se to vždy povede. Můžete sem hodit tedy video, kde to pečete s jedním hrnkem mouky? Správný recept a postup je základ. Hodně receptů se dá taky pokazit, ač člověk postupuje podle textu, když v tom textu nejsou uvedené podstatné momenty (např. Stejná teplota surovin, či šlehat aspoň 10 minut atd) velmi často postupy jsou napsané ledabyle. Pak se tu uráží ti, kterým se to nepovedlo, že jsou nešikovní a je to jejich rukami. Vše má být napsáno podrobně a polopatě, aby se nestávalo, že plýtváme surovinami. Vždy je to chyba receptu a postupu, který není napsaný dostatečně přesně.

Postup stejný jako u dortu Divočák. Hmm a ten je kde? Lupa nenašla.

Tessi: jak s pudingem prosim?

Tessi: tak proč je v receptu uvedený v kostce?

Zdenka1: takže komentujete chuť úplně jiného receptu, což je k ničemu těm, co chtějí recepnze přesně na tento.

To opravdu není paní Lidka nebo někdo schopný napsat alespoň orientační množství té vody? Pokud je to léta používaný recept, tak už musí být přece jasné kolik vody na jaké množství. Opravdu mě udivuje ta neochota neodpovědět, ikdyž se tu někdo ptal jestli ty trošky dávat po lžičkách. Stále stejná odpověď. Nejde to určit. Nemůžete to prosím někdo napsat?

Jak dlouho se tedy pecou, aby nebyly pripecene a tvrde?

Pecule: pulka davky a porad jedno vejce? dekuji

Piskovy cukr je co prosim vas? Existuje moucka, krupice, krystal. Byla bych vdecna za presne nazvy surovin. Clovek pak tape. Zvlast nezkuseny. Kazdy si to slovo muze vylozit po svem, nekdo to muze mit za moucku nekdo za krupici.

SilviaD: proto by bylo fajn vse polopate psat do postupu. Ach jo. To je vecna potiz s recepty.

Recept: Cheesecake
Vsichni chvali recept, ale kazdy ho pekl jinak. Vsichni ubirate cukr a upravujete dobu peceni a chvalite, jak je tento recept super. Takze hodnotite uplne jiny recept. Ten vas upraveny. A tento je tim padem spatny, protote je preslazeny a doba peceni nestaci. A ja tedy podle tohoto receptu pect nebudu, protoze nechci plytvat surovinami.

Zkusila jsem tento recept, ale nerozumim, proc se mi to nepovedlo tak, jak je na fotografiich. Po hodine a pul peceni z toho mam jakoby polevku. Tolik tekutiny, co tento zpusob peceni vyprodukoval. Do kulate zapekaci formy jsem dala dve vrstvy na platky nakrajenych brambor, na to dve kureci ctvrtky a zalila pouze jednou smetanou a to ne celou. Jen tesne pod vysi brambor. Ovsem po konci peceni jsem musela brambory vyndavat ven naberackou., jak to vse plavalo. Chutove brambory a maso moc dobre, ale tolik smetano-stavove ridke omacky.. co ted s ni. Tato konzistence jidla me od priste odrazuje. Ale hlavne nerozumim, ze to mate vsichni takove pevne tu zapecenou vrstvu jidla. Ze by se porce daly vykrajovat. Me to plave.