Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele sidera

Bezvadný recept. Zadělala jsem v pekárně z poloviční porce a těsto tam nechala i vykynout. Přidala jsem do těsta špetku soli a místo cukru použila 1/2 lžíce dia cukru protože jsme diabetici.
Posílám bodík :yes: :-p

Velmi rychlé a chutné. Těsto mi stačilo na dva koláče o průměru 23cm. :yes: :yes: :-K

Petro, langošky se smaží po obou stranách. Děkuji všem za bodíky a za přidané foto. :-K

Tak, už je to opraveno. :-) Dík za upozornění.

pro Anna Kocikova - děkuji za pěknou fotečku :yes: a jsem ráda, že vám chutnalo.

Tak ten je opravdu výborný, znám ho jako "štrůdl" a vždy se po něm jen zapráší. :-):yes:

To bych si Jani nikdy nedovolila :-D, původně jsem chtěla dělat sladký nákyp, ale nakonec se to takhle zvrtlo.

Naposledy jste si prohlédli