Uzená manděra

sidera Kuchař: sidera

4 porce Luštěniny 3 názory

Suroviny

400 g brambor
200 g hrachu
200 g uzeného vepřového bůčku
větší cibule
4 lžíce oleje
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Uvaříme zvlášť brambory a zvlášť hrách.

  2. Brambory rozmačkáme šťouchadlem a přimícháme do nich hrášek.

  3. Na cibulce několik minut proškvaříme vařený, na drobno nasekaný, uzený bůček a zamícháme do kaše.

  4. Osolíme a opepříme. Podáváme s kyselým zelím.

Poznámka

Ujídám i studené.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Uzená manděra

  • Klariska Klariska

    Vyrábím doma hrachovobramborovou kaši a uzené na cibulce sypu navrch. Tohle bude sympatická obměna, navíc se zelím, mňam :yes:

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    To už jsem někde slyšela, takové recepty jsou moc fajn:-p:yes:

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    To by určitě šlo i s cizrnou,dobrý nápad,líbí se mi recept;-)+1:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: uzená e-shop recepty z uzeného uzena polevka s kyselym zelim recepty s kyselým zelím jídlo z uzeného bůčku vařený uzený bůček se zelím