Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele snazilka

Bylo to moc dobré - děkuji za recept! :-K

Uvařeno - předloženo - snědeno - pochváleno. Amen. Díky za recept:-K :-)

No to jsem nečekala, že já, takový "zeleninový potížista", si tak vynikajícně pochutnám!!! Děkuji za skvělý bezmasý recept, ke kterému se budu častěji vracet :-K:yes::yes::yes:

To jsou pašáci - díky tomu ohnutí v horkovzduchu jako živí!!! :yes::yes::yes: Nádhera...:-K

Recept: Zablafuňky
Uvařeno a snědeno :-) Všechno koření jsem vařila rovnou s bramborama (bylo pouhým okem viditelné, nebyl problém je později vyndat a kdyby přece jen - nejsou to kapsličky jedu a případné skousnutí by každý strávník přežil), vodu už jsem nedolévala, jen zahustila smetanovou záklechtkou (o tu mouku mi v jídle tolik nejde). Ocet jsem směle zamíchala do celého kastrolku, bez něho to nebylo ono. Občas mi zablafuňky určitě přijdou k chuti, už jen kvůli tomu názvu :-)

Tohle by mě zajímalo, jaké to může být? :-S Já to snad budu muset vyzkoušet! :-) Díky za bezmasý recept:-K

Recept: Zablafuňky
Zajímavé - ráda vyzkouším, díky za recept :-K

Vařila jsem podle původního receptu: http://www.veganotic.cz/clanky/205-cizrna-na-papri... a nic bych na něm neměnila. Výsledkem bylo naprosto vynikající jídlo, které si rozhodně budu dělat častěji.

Opravdu se šlehačka se ztužovačem nešlehá nejprve samotná, než se má začít třepat i se vším ostatním?

Krém musí být lehounký a dobroučký a to zdobení je nápadité a vypadá krásně! :yes::yes::yes: Ráda vyzkouším... :-K

Výborná je i z kofoly!:yes:

casino:
Tak, casino, fffčíl už víš, že tudy cesta nevede - taky pěkně potrap svý básnický střevo, dost by mě ten dort zajímal :-)

zizala:

ivulinka:

Tak jo, máte to tam - snad je to pochopitelné...

Naposledy jste si prohlédli