Jsem ráda, že se tady ten recept objevil. Sama jsem ho někde ztratila.
O houbách "mlynařkách" nic nevim.
Ja jsem někde četla informací, že "po mlynářsku" je to kvůli balení v mouce.
Přemýšlela jsem co s polentou,mě chutná, ale muže nenadchla. Knedlík vypadá krásně. A na talíři třeba nebude poznat rozdíl od bramborového.
Určitě vyzkouším.
U nás se Grenadýrmarš neuchytil pro kombinaci brambor a těstovin,takže když je z tohoto jídla vynechám tak by to mému mlsnému muži mohlo i chutnat. rozhodně to stojí za vyzkoušení-i když to je bída jen podle názvu.
A copak je to na talíři u těch brambor kromě zeleniny? To vypadá na řízek.Nevím zda je to v pořádku dle tabulek správné životosprávy,ale vypadá to dobře.Vařené brambory i řízek můžu.
Na sladko jsme drobily kdeco do kdečeho, vzpomínám jak nám babička vařívala Bikavu,Vitakávu nebo bílou kávu z melty.Na slano to neznám,ale vyzkouším.V nejhorším případě to nebude moje gusto.
Recept mám léta pod trochu jiným názvem,dle něj se používají ořechy lískové-lopané,celé a nepřidává se kakao jak je uvedeno v podobných receptech.No,ale proti gustu...
O houbách "mlynařkách" nic nevim.
Ja jsem někde četla informací, že "po mlynářsku" je to kvůli balení v mouce.
Určitě vyzkouším.