Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Venezia

Kde to jsme? V 60.letech?? To publikujete, takový paskvil?

A vy jste kdo? Když opisujete Rettigovou? V dnešni kuchyni může sloužit pouze jako oříklad. Nikoliv jako návod na vaření, takové recepty jsou out. A že jsem neořidala žádný recept? Protože vařím jinou kuchyni, sleduji kuchaře světové a nebudu sem dávat jejich recepty pro vás, přízemní , samozvanné kuchaře. Klidně se vrtejte ve vašich receptech, a myslete si, jak jste úžasná a ty kolem vás taky. Proto národ vypadá tak, jak vidíme. A ani nemusíte odpovídat. Číst to nebudu, ruším na své stránce tento web. Díky vám.

Mě tedy otravujete s vaším seriálem. Kdo to potřebuje, koupí si kuchařku nebo hledá recepty od profi kuchařů. Zahlcujete to tady . :no:

Není hezký, navíc zelená barva....ne ne ne.:no:

Zajímavý příběh. Recept určitě zkusím.
Pokud píše autorka receptu vyříznout kolo podle talíře, tak proč zase někdo vymýšlí tu mrňavou hloupost na taštičky....nechápu.

Recept: Medovníček
Já jsem dělala medovník jednou a nikdy více. Pracné velmi a zase taková bomba to nebyla. Což je můj problém.. , pochopitelně

Taky by se mohly použít jako zavářka do vývaru...místo játrových knedlíčků., souhlas??

:no:Tropical juice??? To jste líná udělat fresh? S takovým receptem bych se vůbec neprezentovala.:-//

Tak to už bude patlanina. S tortillou....OMG

Líbil se mi název. Ale proč je tam paprika, i mletá;-(česnek, sójovka....? Když limetkové kuřecí kousky, tak ať je limeta přiznaná. Dochutit solí, pepřem, špetka cukru, na závěr oříšek másla a bude to super. Všechno ostatní použít na jiný recept.

A proč šťávu budu mačkat přes gázu. Proč nepoužít odšťavňovač?:-((emakessner@seznam.cz

Mám dotaz, proč do studené trouby?
Jinak to je dost práce s moučníkem;-). Proto jen vyjímečně.....:yes:

Naposledy jste si prohlédli