Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Tvarohové řezy Věra

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min

75 min (75 min příprava)

29. 5. 2019 08:43

Suroviny

Porce: Podle velikosti nakrájených kousků

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie24 408 kJ / 5 834 kcal
Bílkoviny94,12 g
Tuky235,76 g
Vláknina16,90 g
Cholesterol 1,35 g
Sodík 574 mg
Sůl1,90 g
Sacharidy804,61 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

7. 6. 2019 08:00

casino: Mám menší formu, takže peču z maximálně 6 vajec. Mám dvě veliké mísy k robotu.

casino casino

6. 6. 2019 22:28

Veronika.Hrozna:
No, myslím, že neplevelíte o nic víc než já:-8 (spolu plevelili, spolu viseli, že :-D
Ad hoc vedeme řeč o TŘECH korpusech, tedy o sněhu z TŘICETI bílků.
Prosím, takřka bez ironie:-K se táži: Šlehala jste někdy v DOMÁCÍCH podmínkách najednou sníh ze TŘICETI bílků? :-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

6. 6. 2019 10:54

casino: Nechci tady plevelit,ale pochopila jsem správně, že bílky sice vyšlehat všechny , ale do těsta přidat před pečením pro každou várku těsta extra?:-?

casino casino

5. 6. 2019 19:45

Veronika.Hrozna:
:-K
Korpus 33cm (bez prokrojení) = hodina pečení = 1 dávka = 10 vajec
Bílky (na jednu dávku) šlehám ručně metlou v zadělávací míse, nebo nadvakrát ve šlehači
Tedy: na každý korpus zvlášť :-)
OT
Kdysi jsem patřil k fanatickým zastáncům šlehání STUDENÝCH bílků (dokonce jsem šlehal v předem vychlazené porcelánové míse) až na poslední chvíli 8-(
Nyní bílky před šleháním krátce nahřívám v MW
Subjektivně mi to přijde výhodnější...:-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

5. 6. 2019 12:47

casino: Omlouvám se !Mám dotaz, těsta na tři korpusy umícháte najednou a potom postupně pečete, nebo mícháte na každý zvlášť?

Jaromira18 Jaromira18

5. 6. 2019 11:45

casino: Děkuju moc, peču to tak stále, nízké -teplá, vysoká- studená.:-K Udělal jste mi velkou radost. Z tvarohem u těchto řezů mám problém, dříve jsem mohla dát 4 tvarohy, ale vnoučata ho nemají rádi, mají rádi ten piškot na vrchu.:-K

hosta hosta

4. 6. 2019 22:55

casino: tahle sdělená zkušenost je prima, díky:-):yes:

casino casino

4. 6. 2019 22:41

Jaromira18: "Do studené trouby..."
Paráda:yes: Funguje to:yes::yes:Nejen na řezy, ale i na dorty:yes::yes::yes:
***
Dorty peču v ráfku 33cm, zpravidla tři korpusy po sobě a logicky používám vyhřátou pec.
Dnes jsem naschvál dávku rozdělil do dvou forem 22cm;
Těsto v první formě jsem stáhl do roviny, těsto v druhé formě jsem "natáhl" ke stěně.
První formu jsem vložil do studené trouby. Za 15 minut se vyhřála na nastavených 155°C a vložil jsem druhou formu.
Společně jsem pekl dalších 45 minut (na špejli), oba korpusy byly OK
Korpus v první formě, tedy stažený do roviny a vložený do studené trouby je ROVNĚJŠÍ :-K

Jaromira18 Jaromira18

30. 5. 2019 18:07

gillan63: Také děkuju.:-K Plech může být větší, ale nejsou tak vysoké. To je pak dávám do předehřáté trouby, nízké jsou také dobré.:-K

Jaromira18 Jaromira18

30. 5. 2019 09:33

casino: Ty mandlové řezy nemají chybu, jsou vynikající.:-K

gillan63 gillan63

29. 5. 2019 20:58

Děkuji za upřesnění :yes::-K

Jaromira18 Jaromira18

29. 5. 2019 18:12

casino: Do studené trouby dávám tyhle řezy podle maminky, funguje to mám je rovné.:-K

casino casino

29. 5. 2019 17:54

Jaromira18:
No, jestli to s tou studenou troubou bude fungovat m. j. i u tohoto dortu: https://www.labuznik.cz/recept/mandlove-rezy-mandl... tak se vám bude často škytat, že. :-) :-K

Jaromira18 Jaromira18

29. 5. 2019 17:30

Ivace64: Moc děkuju.:-K

Jaromira18 Jaromira18

29. 5. 2019 17:30

gillan63: Puding se nevaří, jen se smíchá s mlékem cukry a s tvarohy. Pekáček mám dlouhý 32cm a široký 22 cm. Bude- li pekáček malinko větší, tak to nevadí. Bude jen o malinko niší.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové tituly!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tvarohové řezy řezy s tvarohem tvarohové řezy recept tvarohový řez rezy řezy z tvarohu tvarohové řezy vera recept na tvarohové řezy tvarohové recepty recepty s tvarohem řezy tvarohove top recepty tvarohove rezy recepty věra řezy tvarohovy řezy řez s s tvarohem řezy recepty fotografie recepty rezy rezy z s tvarohem recepty s obrazky

Suroviny: mouka polohrubá, máslo, cukr moučkový, kakao, vejce, voda, rum, prášek do pečiva, tvaroh měkký, pudink vanilkový, cukr vanilkový, cukr moučkový, mléko, vejce, cukr písek, mouka polohrubá, cukr vanilkový, olej, prášek do pečiva, voda, rum

TopRecepty.cz

Tvarohové řezy Věra

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JpvD