Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Svatebni naked cake

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Hanik 93 Hanik 93

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie36 521 kJ /
8 729 kcal
Bílkoviny275,50 g
Tuky167,19 g
Vláknina25,47 g
Cholesterol 5,21 g
Sodík 5,63 g
Sůl5,66 g
Sacharidy1 517,87 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na spodní patro vymíchat vejce s cukrem a pak přidat ostatní ingredience. Na závěr je možné obarvit (já použila modré gelové barvivo).

Na piškotová patra vyšlehat bílky se solí. Poté zašlehat cukr, žloutky a ručně vmíchat mouku a aroma. Opět možno obarvit.

Na krém jednoduše vymíchat šlehačku a vedle zbytek ingrediencí s cukrem. Poté smíchat ručně spolu.

Každé patro rozříznout dvakrát. První naplnit rybízovou marmeládou a ganache čokoládovou (smetana 30% zahřát a přidat čokoládu - já měla půlku smetany a 2 čokolády). Druhou krémem. Všechna těsta je nutné okrájet, pokud chcete, aby vynikla barva.

Zveřejněno 16. 8. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Svatebni naked cake

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ApyB

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Svatebni naked cake

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ApyB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Hanik 93: Podstatné je, jestli se líbil/ a chutnal ...předpokládám, že jsi ho nedělala jen tak pro sebe;-)

K mé kritice postupu - jak jsem se tak dívala, je to častý problém...ale speciálně u cukrařiny je přesný popis postupu docela zásadní věc...2 hrnky cukru - jakého? někdo tam dá moučkový a bude to špatně.....velikost - já bych tipla horní patro dortová forma 16 cm, prostřední 24 cm průměr? .... taková univerzální teplota cca 180 st, ten spodní bych možná v polovině pečení teplotu stáhla na 160 ...upéct, za pár minut přendat k vychladnutí na mřížku....bez těchto údajů je recept k ničemu, protože se nedá realizovat...;-(
:-K

Dámy, můžete mi poradit jak mám dort smazat když Vám přijde tak špatný? děkuji

Není hezký, navíc zelená barva....ne ne ne.:no:

mě se zdá ten krém dost řídký, nějak to celé teče, a taky bych z toho ovoce odstranila ty stopky, než bych ho dala na dort:-), co není k jídlu, nepatří na talíř;-):-K

Podle popisu upeče tak možná zkušená kuchtička....velikost forem ? jak dlouho pečeme? jak zacházet s hotovými korpusy? V Surovinách je spodní patro 2x ( má být horní patro)....Píšeš v postupu, že obarvit spodní patro, ale na fotce jsou modrá všechna....
I bych možná vysvětlila v poznámce, proč je spodní patro z jiného těsta - aby někoho nenapadlo si to zjednodušit a upéct korpusy stejné....
" Nahaté dorty" mám ráda:-K

Tématické fráze:
naked cake recept, dvoupatrový naked dort recept, jak upéct nahatý dort, svatební dort naked cake recept, naked svatební dort, naked cake recept s mascarpone, carrot cake dvoupatrový recept

Suroviny:
vejce, smetana zakysaná, mouka polohrubá, cukr, prášek do pečiva, soda jedlá, vejce, cukr, mouka polohrubá, citronové aroma, sůl, voda, vejce, cukr, mouka polohrubá, mandlové aroma, sůl, voda, mascarpone, sýr ricotta, tvaroh plnotučný, šlehačka v prášku, mléko, cukr vanilkový, cukr moučkový, ovoce, čokoláda, smetana, marmeláda, potravinářské barvivo

Přidat fotografie receptu