Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie26 711 kJ / 6 384 kcal
Bílkoviny9,00 g
Tuky2,00 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 30 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 572,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-2000 nejlepších receptů české a zahraniční kuchyně

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

JanaDorazinova

31. 5. 2019 12:33

Venezia: v té době jsem ho neměla ;-)

Venezia

31. 5. 2019 08:02

A proč šťávu budu mačkat přes gázu. Proč nepoužít odšťavňovač?:-((emakessner@seznam.cz

JanaDorazinova

3. 11. 2013 19:38

Veronika.Hrozna: Taky doufám :-)

Veronika.Hrozna

3. 11. 2013 18:07

Jana Remkova:Díky za trpělivost s dotazy.Doufám ,že si mi to povede.:yes:

JanaDorazinova

3. 11. 2013 16:32

Veronika.Hrozna: No, u nás hgo holky snědly hlavně na rohlíku s máslem, ale klidně bych dala i na perník;-)

Veronika.Hrozna

3. 11. 2013 14:40

Jana Remkova: Aha,proto ty pomeranče s hrubou kurou ! Výsledek je potom sladce hořký a hodně pomerančový ,už tomu rozumím ! :-D
K čemu se se dá kromě chleba s máslem ten džem ještě vhodně použit ,třeba k pečení ??? Jako náplň třeba do sušenek?

JanaDorazinova

3. 11. 2013 13:32

Veronika.Hrozna: Tak, jak to je na obrázku. Ta dužina tam zůstává;-)

Veronika.Hrozna

3. 11. 2013 12:31

Mám dotaz ! Ta kura se ořeže i s tím horkým podkladem,aby zustala jenom dužnina ,nebo se tam to bílé horké nechá na těch pomeračích a vaří se to s tím ???? Kura to vidím na fotce ,že je bez bílého podkuří,krasně očištěná.
Ale jelikož jsou pomeranče v síti tak to není vidět jestli je tam i to bílé pod kurou.
Nikdy jsem zavařeninu z pomeranču neochutnala,natož vařila ,ale mám chuť to vyzkoušet. :-p

aviaris

20. 4. 2010 12:07

Nora - vari se to po dve hodiny kvuli uvolneni pektinu a samozdrejme zmeknuti samotnych pomerancu ;-)

Lusinda79

10. 3. 2010 11:15

Tak tohle mi uniklo, kdysi jsem ji dělala ještě se zázvorem.Jani:yes:

JanaDorazinova

10. 3. 2010 11:09

suzanna uff, to jsem si oddechla:-))

suzanna

10. 3. 2010 11:05

Jani, to vůbec neva, takhle mi to stačí. Marmeládu jsem nikdy nedělala, tak nedokážu odhadnout, jestli těch skleniček bude 5 nebo 15:-8 Takhle aspon vím, že můžu zkusit klidně z celé dávky. Plus mínus čtyři skleničky určitě zbaštíme;-) Díky:-K

JanaDorazinova

9. 3. 2010 11:24

suzanna já se strašně omlouvám, ale fakt už nevím:-(, snad 4 skleničky? Už nemám ani jednu a v tom množství, kolik toho zavařuji každý rok v tom mám fakt zmatek:-(

suzanna

9. 3. 2010 11:20

Jani, prosím tě, kolik skleniček marmelády jsi z toho asi tak měla? Stačí přibližně. Chtěla bych vyzkoušet, jen nevím, jestli z celého množství nebo by mi stačilo z poloviny.... A ja chuťově dobrá?

Vlovka

8. 3. 2010 20:33

dvě hodiny se to vaří protože to tak má být
tak se neptejte a vařte neděkuju doupě (nora)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí pomerančová marmeláda pomerančová marmeláda se zázvorem pomerančový džem se zázvorem recept na pomerančovou marmeládu pomerančová marmeláda se zázvorem recept vánoční marmeláda marmeláda marmelády recepty pomerančový džem pomerančová marmeláda se zázvorem recepty anglická kuchařka pomerančová zavařenina recepty z pomerančů pomerančový džem recept skleničky na marmeládu recepty na marmelády recept na pomerancovou marmelada marmeláda recept domácí marmeláda z pomerančů pomeračová marmeláda

Suroviny: pomeranče, cukr želírovací

TopRecepty.cz

Anglická pomerančová marmeláda

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/86VW