Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pudinkový jablečný koláč)

Celý recept

Energie28 898 kJ / 6 907 kcal
Bílkoviny115,13 g
– z toho živočišné bílkoviny25,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny89,27 g
Tuky286,45 g
– nasycené27,07 g
– nenasycené240,72 g
–– mononenasycené165,69 g
–– polynenasycené75,03 g
––– omega 321,51 g
Vláknina40,85 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 333 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy946,65 g
– cukry362,75 g
––– laktóza12,25 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 - 5 4 - 5 jablek Jablko čerstvé 675 g
3 hrnky 3 hrnky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 750 g
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
1 hrnek 1 hrnek cukru - může být i méně kdo má rád méně sladké Cukr bílý 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 hrnek 1 hrnek oleje Olej řepkový 250 ml
1 1 kypřící prášek do pečiva Kypřící prášek
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
tuk Margarín
mouka na vymazaní a vysypaní plechu Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.