Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí kečup bez rajčat)

Celý recept

Energie24 520 kJ / 5 861 kcal
Bílkoviny43,38 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,38 g
Tuky12,11 g
– nasycené3,74 g
– nenasycené6,02 g
–– mononenasycené1,39 g
–– polynenasycené4,63 g
––– omega 30,27 g
Vláknina136,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 61,39 g
Sůl153,00 g
Sacharidy1 343,43 g
– cukry1 263,12 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vařené červené řepy Červená řepa čerstvá 1000 g
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
1 kg 1 kg cibule Cibule čerstvá 1000 g
1 kg 1 kg mrkve Mrkev čerstvá 1000 g
1 kg 1 kg cukru Cukr bílý 1000 g
4 plechovky 4 plechovky rajského protlaku (210 g) Protlak rajčatový
15 dkg 15 dkg soli Sůl mořská 150 g
1/2 l 1/2 l octa Ocet lihový 500 ml
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
1 lžička 1 lžička mletého pepře Pepř černý mletý 5 g
1 lžička 1 lžička nového koření Nové koření 5 g
1 lžička 1 lžička zázvoru Zázvor sušený 7 g
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1 1 drcený hřebíček Hřebíček

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.