Nutriční hodnoty (Domácí kečup bez rajčat)
Celý recept
Energie | 24 520 kJ / 5 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,38 g |
Tuky | 12,11 g |
– nasycené | 3,74 g |
– nenasycené | 6,02 g |
–– mononenasycené | 1,39 g |
–– polynenasycené | 4,63 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 136,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 61,39 g |
Sůl | 153,00 g |
Sacharidy | 1 343,43 g |
– cukry | 1 263,12 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | 1000 g |
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
1 kg 1 kg mrkve | Mrkev čerstvá | 1000 g |
1 kg 1 kg cukru | Cukr bílý | 1000 g |
4 plechovky 4 plechovky rajského protlaku (210 g) | Protlak rajčatový | |
15 dkg 15 dkg soli | Sůl mořská | 150 g |
1/2 l 1/2 l octa | Ocet lihový | 500 ml |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
1 lžička 1 lžička mletého pepře | Pepř černý mletý | 5 g |
1 lžička 1 lžička nového koření | Nové koření | 5 g |
1 lžička 1 lžička zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 1 drcený hřebíček | Hřebíček |