Hermelín v bramboráku

Bezmasá jídla Doba přípravy: asi 20 min 7 názorů

Bezmasá jídla Doba přípravy: asi 20 min 7 názorů

Suroviny

Klasické bramborákové těsto:
4 střední brambory
2 stroužky prolisovaného česneku
1 vejce
sůl
pepř
majoránka
trochu mouky na zahuštění
Dále:
1 Hermelín
zelenina na oblohu

Postup přípravy receptu

  1. Brambory nastrouháme, vymačkáme z nich přebytečnou vodu, přidáme ostatní suroviny a zpracujeme těsto.
    Hermelín rozkrojíme podélně na poloviny.

  2. Na pánev naneseme tenkou vrstvu těsta, položíme na něj polovinu Hermelínu a přikryjeme další vrstvou těsta. Smažíme pomalu z obou stran do křupava.

  3. Podáváme se zeleninou a tatarskou omáčkou.

Poznámka od kuchařky

Tenhle recept není žádná novinka, ani velké kuchařské umění, ale nenašla jsem tu úplně stejný, tak přidávám, třeba někdo získá inspiraci.

Komentáře k receptu Hermelín v bramboráku

Tématické fráze: hermelín v bramboráku jak udělat hermelín v bramboráku bramborak s hermelinem postup hermelín v bramboráku bramboraky s hermelinem hermelín v bramboráku recept recept hermelin v bramboraku recepty hermelín v bramboráku bramboráky s hermelín recept na hermelín v bramboráku hermelín s bramborákem smažený hermelín v bramboráku hermelin bramborak s hermelín hermelim v bramboraku hermelínový bramborak bramborak v hermelin bramborák plněný hermelínem hermelín v bramborovém těstě bramborák hermelín