Nutriční hodnoty (Nové brambory máčené v bazalkovém dipu)
Celý recept
Energie | 45 kJ / 11 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 0,03 g |
– nasycené | 0,01 g |
– nenasycené | 0,01 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,01 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,10 g |
– cukry | 0,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Nové brambory | Brambor raný | |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
lahůdková cibule | Cibulka jarní nať čerstvá | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |