Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nové brambory máčené v bazalkovém dipu)

Celý recept

Energie45 kJ / 11 kcal
Bílkoviny0,42 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,42 g
Tuky0,03 g
– nasycené0,01 g
– nenasycené0,01 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,01 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy2,10 g
– cukry0,14 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Nové brambory Brambor raný
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá
lahůdková cibule Cibulka jarní nať čerstvá
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.