Nutriční hodnoty (Jablečná bábovka bez tuku)
Celý recept
Energie | 8 322 kJ / 1 989 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,20 g |
Tuky | 31,02 g |
– nasycené | 10,57 g |
– nenasycené | 14,43 g |
–– mononenasycené | 10,14 g |
–– polynenasycené | 4,29 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 24,80 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 117 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 373,84 g |
– cukry | 204,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
30 dkg 30 dkg hrubě strouhaných jablek | Jablko čerstvé | 300 g |
15-20 dkg 15-20 dkg cukru krupice | Cukr bílý | 175 g |
20 dkg 20 dkg dětské krupice | Krupice pšeničná jemná | 200 g |
3 3 žloutky a sníh z 3 bílků | Vaječný žloutek | 69 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
trochu trochu skořice | Skořice ceylonská |