Nutriční hodnoty (Zapečená krkovička podle magazínu Albert)
Celý recept
4
Energie | 2 110 kJ / 504 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,01 g |
Tuky | 22,71 g |
– nasycené | 1,69 g |
– nenasycené | 19,98 g |
–– mononenasycené | 13,96 g |
–– polynenasycené | 6,01 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 10,61 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,63 g |
Sůl | 6,30 g |
Sacharidy | 65,81 g |
– cukry | 40,64 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové krkovičky | Vepřová krkovice | |
4-6 stroužků 4-6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
6 lžic 6 lžic kečupu | Kečup sladký | 90 ml |
1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky pepře | Pepř černý | 2.5 g |
máslo (nebo sádlo) na vymazání pekáče | Máslo kravské |