Nutriční hodnoty (Levandulová zmrzlina s medem)
Celý recept
Energie | 10 037 kJ / 2 399 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,36 g |
Tuky | 168,50 g |
– nasycené | 94,30 g |
– nenasycené | 61,60 g |
–– mononenasycené | 50,50 g |
–– polynenasycené | 11,10 g |
––– omega 3 | 1,28 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,46 g |
Sodík | 335 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 181,26 g |
– cukry | 175,96 g |
––– laktóza | 27,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 hrnku 1/2 hrnku medu | Med nepasterovaný | 125 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku (8g)květů levandule čerstvých nebo sušených | Levandule květ čerstvý | |
375 ml 375 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 375 ml |
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
375 ml 375 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 375 ml |
5 5 žloutků | Vaječný žloutek | 115 g |